Sport

Komentari 9

Vaso opet u kavezu: Vraća se u MMA i to protiv Rusa u Moskvi!

Vaso opet u kavezu: Vraća se u MMA i to protiv Rusa u Moskvi!

'Je*eš MMA, svakog dana ću se ovdje boriti! Rođen sam za ovo! Trebat će vam bejzbolska palica da me nokautirate', rekao je Vaso nakon borbe u 'bare knuckleu', a sad ima novi MMA meč

Crnogorski borac Vaso Bakočević (31) nakon kratke epizode u 'bare knuckle' vraća se u MMA vode. 'Psihopata' će predvoditi glavnu priredbu ruske AMC Fight Nights promocije 16. ožujka u Moskvi.

Borcu, koji je u dosadašnjoj karijeri upisao 40 pobjeda uz 20 poraza i jedan neodlučen ishod, će se suprotstaviti Rus Aleksej Mahno (30), a borit će se u velter kategoriji.

Mahno u profesionalnoj karijeri ima 21 pobjedu, od kojih osam nokauta, i šest poraza, a pod okriljem AMC-a ostvario je tri pobjede u jednako toliko borbi. Ruski je borac posljednju pobjedu upisao na Božić prošle godine kada je 'ugušio' Davida Hačatrjana.

Vaso je, pak, svoju zadnju MMA borbu odradio pod okriljem Fight Nation Championshipa, a tamo ga je 'giljotinom' pobijedio hrvatski borac Ivica Trušček nakon čega se 'Psihopata' okušao u 'bare knuckleu' (boksu bez rukavica) i tamo ostvario pobjedu u debiju.

- Je*eš MMA, svakog dana ću se ovdje boriti! Rođen sam za ovo! Trebat će vam bejzbolska palica da me nokautirate - govorio je Bakočević nakon debija u boksu bez rukavica, a sad se vratio pod okriljem ruske organizacije.

Najčitaniji članci