To je to što me zanima!

Pukla petarda u Beleku: Caktaš zabio dva, 'bili' slomili Honved

Izabranici Igora Tudora su nakon remija s Grasshoppersom (1-1) stigli i do prve pobjede u Beleku. I to kakve, sa 5-0 (2-0) su pobijedili mađarski Honved, a zabijali su Kreković, Jurić, Eduok i dva puta Caktaš
Vidi originalni članak

Nogometaši Hajduka srušili su mađarski Honved 5-0 (2-0) na pripremama u turskom Beleku. Tudorovi nogometaši su protiv Mađara odigrali odličnu utakmicu, a pokazali su kombinatoriku i momčadsku igru koja bi ih mogla krasiti u nastavku sezone.

Poveli su “bili” već u 12. minuti golom mladog Leona Krekovića (19). Prethodno je loptu oduzeo Stanko Jurić (23) pa se poput tenka sjurio prema mađarskom golu, a onda nesebično uposlio Krekovića.

Jurić je fenomenalnu partiju okrunio golom u 31. minuti. Dočekao je loptu na rubu šesnaesterca iskosa i topovskim udarcem po zemlji svladao golmana Honveda.

Posao su dovršili Samuel Eduok i Mijo Caktaš koji je zabio dva gola. Trener “bilih” Igor Tudor i u ovom je susretu priliku odlučio dati nekim mladim nogometašima iz druge momčadi poput Dellove, Radića, Blagaića.

Nogometaši Hajduka sad nastavljaju s pripremama u Turskoj, a novi prijateljski ogled čeka ih u ponedjeljak, 20. siječnja, protiv makedonskog Vardara.

Idi na 24sata

Komentari 21

  • FASTT 17.01.2020.

    Ode Karačić e sunce vam vaše nesposobno da vam neki klubic poput dinama tako otme igrača pa to je za plakat

  • Konjushar 17.01.2020.

    Igor Tudor najbolji trener u ligi

  • EchteLiebe 17.01.2020.

    Izgledaju bolje pod Tudorom nego buricem u svakom slucaju...

Komentiraj...
Vidi sve komentare