To je to što me zanima!

Barcelonin klinac sjeo na klupu, Kustošija dobila 1,5 mil. eura!

Barcelona polaže velike nade u Fayea. Nakon odlaska iz Kustošije, trenirao je s B momčadi Barcelone, sada je bio i na klupi A sastava, a otkupna klauzula ovog mladića je ogromnih 400 milijuna eura
Vidi originalni članak

Mladi, 19-godišnji Senegalac Mikayil Faye sjedio je na klupi u pobjedi Barcelone protiv Mallorce 1-0 u 28. kolu La Lige. Po prvi put je bio u zapisniku. Nije zaigrao, ali je sjedio na klupi španjolskog velikana što je veliko samo po sebi, ali i nešto zbog čega Kustošija zadovoljno trlja ruke. Naime, upravo zbog toga što ga je Xavi Hernandez uvrstio na popis za utakmicu, zagrebački klub zaradio je ogroman novac.

Barcelona Fayea platila pet milijuna eura

Kustošija je na račun toga zaradila milijun i pol eura što je ranije dogovoreno ugovorom kada je mladi Senegalac prelazio u Barcelonu. Tada ga je Barca platila pet milijuna eura, što je bio, i još uvijek je, ogroman novac za nekog igrača iz Kustošije.

No, nije na tome stalo već se aktivirala stavka u ugovoru po kojem Kustošiji pripada dodatnih 1,5 milijuna.

Tko ga želi - mora platiti 400 milijuna eura

Inače, Barcelona polaže velike nade u Fayea. Nakon odlaska iz Kustošije, trenirao je s B momčadi Barcelone, sada je bio i na klupi A sastava, a otkupna klauzula ovog mladića je ogromnih 400 milijuna eura.

Svoj obol u ovome poslu dao je Andy Bara, koji je odradio transfer Fayea u 'blaugranu'.

Idi na 24sata

Komentari 15

  • strmi007 10.03.2024.

    Top!

  • Skychaser 09.03.2024.

    400 mio? smiješno 🤦‍♂️

  • fui24h 09.03.2024.

    Negdje se naši štrumpfovi nagledavaju i škicaju ga u svlačionici a kao fol ih ne zanima

Komentiraj...
Vidi sve komentare