To je to što me zanima!

'Igrači su moji sinovi, vjerovao bih u prolaz i protiv Bayerna'

"Vjerujem u igrače, to su moji sinovi. Iako ih kritiziram, ne znači da mislim nešto loše o njima. Uvijek stojim i stajat ću iza njih, braniti ih, ali i kritizirati ako se ne bore i ne daju sve od sebe"
Vidi originalni članak

Nema samo Ćiro Blažević sinove, ima ih i Marijan Pušnik.

- Vjerujem u moje igrače, to su moji sinovi. Iako ih kritiziram, ne znači da mislim nešto loše o njima. Uvijek stojim i stajat ću iza njih, braniti ih, ali i kritizirati ako se ne bore i ne daju sve od sebe - rekao je trener Hajduka uoči puta u Oleksandriju.

Bez obzira na brojne probleme oko organizacije puta i smještaja u Oleksandriji, bez obzira na izostanak Tudora koji se ozlijedio na zadnjem treningu, trener Hajduka Marijan Pušnik s puno optimizma čeka večerašnji ogled trećeg pretkola protiv Oleksandrije. 

- Uvijek vjerujem u prolaz, da igramo protiv Bayerna, ja bih vjerovao u prolaz. Kakav bi bio trener da ne vjerujem u svoju momčad - odgovorio je protupitanjem trener Hajduka, te dodao kako je Oleksandrija puno ozbiljnija od Iasia. 

- U Kijevu su igrali bez pet, šest prvotimaca, malo su nas i zavaravali, ali dobro smo ih snimili i zato mogu reći da su oni vrlo ozbiljna momčad. Nije da 'pušem i na hladno', da tražim alibi, ali trebat će nam i trke, i borbenosti, i srca, ali i muda da izborimo dobar rezultat. Moramo se postaviti muški. Da se malo našalim, neće igrati 'mali igrači', iako su svi moji igrači za mene 'veliki. Moramo paziti na prekide, a visina će tu biti ključan faktor - rekao je Pušnik.

Za Pušnika ova momčad još nije na nivou na kojem je on želi vidjeti. 

- Ne bježim od odgovornosti, uvijek javno kažem istinu, što baš i nije uvijek dobro, jer se svašta iz mojih riječi izvadi u naslov. Ja sam otvoren, i zato kažem da momčad ne može napredovati u tjedan dana. Tek kad prođe prijelazni rok, neke će se stvari posložiti. Ono što hoću igrati još ne igramo, nema tu ni 'p' od presinga, automatizacije... Momci se moraju naviknuti na moje zahtjeve. Neki se žale da su umorni, što je meni smiješno. Ma kakav zamor, pa tek smo počeli, što će biti na polovini prvenstva? - kaže Pušnik i dodaje:

- Ali to su moji sinovi, iako ih kritiziram, ne znači da mislim nešto loše o njima. Želim da to podvučete, uvijek stojim iza njih, branim ih, ali to ne znači da ih neću kritizirati kad se ne bore ili ne daju sve od sebe - zaključio je Pušnik, koji je u torbu pospremio sretni šal i narukvicu. Do sada su mu nosili sreću, vidjet ćemo što će biti večeras. 

Idi na 24sata

Komentari 108

  • Prstupak 28.07.2016.

    Isuse bože, pa jesi li ti ikada gledao barem solidan prvoligaški nogomet ako je tebi ova pokazana igra u toj tekmi bila zadovoljavajuća??? Ne znaš ko je bio gori ti Lasi ili kako se već zovu ili hajdug..pa to je niželigaški nogomet bog te mazo, pa u obje ekipe nitko nije sastavio dva pasa a o primanju lopte da ne pričam. To je bila sprdačina od nogometa a koliko vidim internet torcida nema nikakvih kriterija, fakat ste slijepe ovčice.

  • franz beckenbauer 27.07.2016.

    Dobro herr Pusnik...necu zamjerit da klub velicine Bayerna koji je zvijezdama daleko ne samo nama nego i mnogim velikim eu klubovima. Ne govorim ovo jer sam navijac tog kluba vec jer je to jedini klub bez duga prema drzavi, klub koji se financira od samog sebe uz pojedine sponzore...jer je to klub nas clanova i klub ljubavi. Jedini primjer svjetlje buducnosti nogometa...ne podozan nikakvim emiratima, amerima ili jevrejima. Bundesliga mora nama bit samo putokaz. A sto se tice hajduka....navijat cu sutra za njih i nasu HR. Ajmo uzet sugavim rumunjima mjesto...forza Hakduk, Lokomotiva i Rijeka. Ma kolko god neki mrzili Dinamo...nek nam on bude vodilja za Europu jer radi njega danas sutra ce Rijeka ili Hajduk igrat za LP. Pa sta ima ljepse????? Ajmoooo

  • Exterminator 27.07.2016.

    Mislim da će Hajducija sutra lagano popiti petardu u Ukrajini, ali nema veze jer u uzvratu će biti puno jači i bit će kompletna prva postava na predispoziciji Mr Pusniku a on će spremiti iznenađenje. ..I molim da se navijači Hajduka suzdrže komentiranja mojeg komentara, LP ...HZV

Komentiraj...
Vidi sve komentare