Obavijesti

Sport

Komentari 108

'Igrači su moji sinovi, vjerovao bih u prolaz i protiv Bayerna'

'Igrači su moji sinovi, vjerovao bih u prolaz i protiv Bayerna'
5

"Vjerujem u igrače, to su moji sinovi. Iako ih kritiziram, ne znači da mislim nešto loše o njima. Uvijek stojim i stajat ću iza njih, braniti ih, ali i kritizirati ako se ne bore i ne daju sve od sebe"

VIDEO

Nema samo Ćiro Blažević sinove, ima ih i Marijan Pušnik.

- Vjerujem u moje igrače, to su moji sinovi. Iako ih kritiziram, ne znači da mislim nešto loše o njima. Uvijek stojim i stajat ću iza njih, braniti ih, ali i kritizirati ako se ne bore i ne daju sve od sebe - rekao je trener Hajduka uoči puta u Oleksandriju.

Bez obzira na brojne probleme oko organizacije puta i smještaja u Oleksandriji, bez obzira na izostanak Tudora koji se ozlijedio na zadnjem treningu, trener Hajduka Marijan Pušnik s puno optimizma čeka večerašnji ogled trećeg pretkola protiv Oleksandrije. 

- Uvijek vjerujem u prolaz, da igramo protiv Bayerna, ja bih vjerovao u prolaz. Kakav bi bio trener da ne vjerujem u svoju momčad - odgovorio je protupitanjem trener Hajduka, te dodao kako je Oleksandrija puno ozbiljnija od Iasia. 

- U Kijevu su igrali bez pet, šest prvotimaca, malo su nas i zavaravali, ali dobro smo ih snimili i zato mogu reći da su oni vrlo ozbiljna momčad. Nije da 'pušem i na hladno', da tražim alibi, ali trebat će nam i trke, i borbenosti, i srca, ali i muda da izborimo dobar rezultat. Moramo se postaviti muški. Da se malo našalim, neće igrati 'mali igrači', iako su svi moji igrači za mene 'veliki. Moramo paziti na prekide, a visina će tu biti ključan faktor - rekao je Pušnik.

Za Pušnika ova momčad još nije na nivou na kojem je on želi vidjeti. 

- Ne bježim od odgovornosti, uvijek javno kažem istinu, što baš i nije uvijek dobro, jer se svašta iz mojih riječi izvadi u naslov. Ja sam otvoren, i zato kažem da momčad ne može napredovati u tjedan dana. Tek kad prođe prijelazni rok, neke će se stvari posložiti. Ono što hoću igrati još ne igramo, nema tu ni 'p' od presinga, automatizacije... Momci se moraju naviknuti na moje zahtjeve. Neki se žale da su umorni, što je meni smiješno. Ma kakav zamor, pa tek smo počeli, što će biti na polovini prvenstva? - kaže Pušnik i dodaje:

- Ali to su moji sinovi, iako ih kritiziram, ne znači da mislim nešto loše o njima. Želim da to podvučete, uvijek stojim iza njih, branim ih, ali to ne znači da ih neću kritizirati kad se ne bore ili ne daju sve od sebe - zaključio je Pušnik, koji je u torbu pospremio sretni šal i narukvicu. Do sada su mu nosili sreću, vidjet ćemo što će biti večeras. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 108
VIDEO

Ruskinja ima 'lice anđela', ali iznenadit ćete se kad vidite kako izgleda od vrata nadolje
POPULARNA NA INSTAGRAMU

Ruskinja ima 'lice anđela', ali iznenadit ćete se kad vidite kako izgleda od vrata nadolje

Izrazito je popularna na društvenim mrežama. Samo na Instagramu prati je više od 400.000 ljudi. Ima tu i osuda i negativnih komentara. Rusku bodibildericu Vladislavu zbog fizičke građe zovu Hulk

Petković otkrio: Nikad neću odjenuti dres Hajduka! Mog oca tražili su novac za poguranac
VATRENI AS OTVORENO

Petković otkrio: Nikad neću odjenuti dres Hajduka! Mog oca tražili su novac za poguranac

Nikad nisam stigao zahvaliti Mariju Budimiru za prvi gol u Dinamu, pet puta kaznili su me zbog kašnjenja, a u Dinamu je minuta kašnjenja 100 eura! Stotine Brazilaca prijetile su mi smrću nakon gola na SP-u...
VIDEO Ovo ima samo kod nas: Jednog od najboljih relijaša 'žicao' cigaretu nakon utrke?!
MORATE POGLEDATI

VIDEO Ovo ima samo kod nas: Jednog od najboljih relijaša 'žicao' cigaretu nakon utrke?!

Cijeli događaj je prošao bez incidenata, a novi predsjednik HAKS-a rekao je kako ćemo WRC u Hrvatskoj gledati i iduće tri godine. Odlična je to vijest za navijače