To je to što me zanima!

Pušnik prijavio prijetnje vezane uz dovođenje igrača u Hajduk!

Ne ulazi se u Hajduka više preko strica, babe, menadžera. U Hajduk se neće ući s prijetnjama. Danas neću konkretno, sve sam prijavio u klub, ali ako se ponovi, sve ću snimiti i prijaviti dalje, rekao je Pušnik
Vidi originalni članak

Na kraju press konferencije poslije prijateljske utakmice Hajduka i Splita na Poljudu, iznenadio je Marijan Pušnik otvorenim pismom kojega je sam pročitao novinarima. Prenosimo ga u potpunosti:

U pripremi sezone koja je pred nama ušli smo s punom odgovornošću kako bismo Hajduku osigurali kompetitivnu momčad koja može ostvariti ciljeve koji su pred nju postavljeni.

U tom smjeru uz punu transparentnost vodimo se isključivo interesima HNK Hajduk. Osjećamo od prvog dana golemu podršku navijačkog puka, članova kluba i svih onih koji žele Hajduku dobro.

No, moramo kazati kako još uvijek ima onih koji svoje privatne interese stavljaju ispred Hajdukovih. Mislimo prije svega na pojedince izvan kluba, koji se postavljaju u uloge sportskog direktora ili trenera, pa pokušavaju na neke, blago rečeno, neprimjerene načine ostvariti svoje ciljeve.

Stoga i ovom prigodom naglašavamo kako nećemo dozvoliti nikakve pritiske, da ne upotrijebim neku težu riječ.

Otvoreni smo, transparentni, svakim svojim potezom odgovaramo svojim nadređenima. Ali iusto tako, imamo i posloženi sustav koji autmoatski detektira i upozorava ba bilo kakve nečasne radnje.

Prijelazni rok je praktički tek počeo, bit će odlazaka i dolazaka. A za taj dio posla zna se tko je odgovoran. Sve osim pune transparentnosti i poštivanja institucije HNK Hajduk, odnosno njegovih djelatnika, smatrat ćemo neprimjerenim aktivnostima na koje će klub bez ikakvog kompromisa morati reagirati.

Otvorio je trener Hajduka time jednu novu temu, koja nije mogla ostati bez pitanja.

O igračima isključivo odlučujemo Mario Branco i moja malenkost. Sve pozitivne i negativne stvari idu nama na račun. Ne ulazi se u Hajduka više preko strica, babe, menadžera. U Hajduk se neće ući s prijetnjama. Danas neću konkretno, sve sam prijavio u klub, ali ako se ponovi, sve ću snimiti i prijaviti dalje.

Da bi otklonio svaku sumnju, kazao je i konkretno o čemu je riječ.

- Riječ je o prijetnjama vezanima uz dovođenje igrača.

Idi na 24sata

Komentari 84

  • bbbbbrrrrr 04.07.2016.

    Hajduk je najkriminalniji klub u Hrvatskoj, trebali su odavno stopama Šibenika i Varteksa, njih su izbacili s deset puta manjim dugovima...propaliteti i kriminalci!! Stop mafijaskom hajduku

  • hyndai 04.07.2016.

    Ugasiti to leglo kriminala !

  • 11 BILI 04.07.2016.

    Pazi se ti Pušnik da ne prođeš kao Luka Bonačić

Komentiraj...
Vidi sve komentare