To je to što me zanima!

Pušnik: Hvala svima, posebno Torcidi, vrijeme je za odlazak

Ostajem i dalje navijač Hajduka i želim mu sve najbolje. Žao mi je što odlazim, ali to je život, rezultat je kralj, a mi ga nismo ostvarili i to je to, rekao je Pušnik poslije raskida suradnje s klubom
Vidi originalni članak

Marijan Pušnik i službeno je bivši trener Hajduka od danas. Odlučili su tako u klubu poslije jučerašnjeg ispadanja u Kupu Hrvatske protiv Splita.

- Danas sam s vodstvom kluba dogovorio sporazumni raskid. Zahvalio bih se svim suradnicima u klubu, stručnom stožeru, radnoj zajednici, vodstvu kluba, svim navijačima, pogotovo Torcidi na dobroj suradnji. Došlo je vrijeme razlaza, jučerašnji poraz nam je svima teško pao, tako i meni - rekao je Pušnik pa nastavio:

- Želim Hajduku sve najbolje, ostajem na dispoziciji novom treneru, dat ću mu sve informacije, isto tako i ljudima u klubu. Ostajem i dalje navijač Hajduka i želim mu sve najbolje. Žao mi je što odlazim, ali to je život, rezultat je kralj, a mi ga nismo ostvarili i to je to.

Idi na 24sata

Komentari 30

  • 01.12.2016.

    Dajte vratite Damira Burića

  • Josip Joe Milovich 01.12.2016.

    Hvala na ničemu i doviđenja.

  • Kapo 01.12.2016.

    Navijač sam Hajduka od malih nogu i mislim da ova nemoć u zadnjih 10 godina nema apsolutno nikakve veze s trenerima! Nažalost da sada dođe i Pep Guardiola nista se neće promjeniti! Triba imati kadar kvalitetnih igrača,vođu među njima i tek onda tu trener nešto može! Trenutno u momčadi Hajduka i dugi niz godina u natrag toga nema!

Komentiraj...
Vidi sve komentare