To je to što me zanima!

Quaresma poludio! Hrvatski krvnik htio slomiti nogu rivalu

U 30. je minuti poslije jednog neuspjelog driblinga u duelu s domaćim Bilelom Kisom izgubio razum i krenuo ga nagaziti žestoko po nozi. Srećom, iskusni veznjak se uspio izvući težih posljedica...
Vidi originalni članak

Hrvatski 'krvnik' s francuskog Eura 2016. bio je Ricardo Quaresma, strijelac pobjedničkog gola duboko u produžecima za aktualnog prvaka Europe, Portugal.

Poznat po svojoj ćudljivosti i općenito svojeglavom ponašanju, neosporno talentirani ofenzivac promijenio je osam klubova u karijeri, iako je imao tri nova 'velika početka' u klubovima poput Barcelone, Intera i Chelsea. 

Nigdje se nije zadržao duže od dvije godine, a za sve si je sam kriv.

Od 2015. odrađuje svoju drugu epizodu u turskom Bešiktašu i tu konačno djeluje prizemnije. Donekle.

Osvojio je prethodne sezone naslov prvaka, na putu je i drugi gdje je on važan protagonist, a jučer je klub našeg Mateja Mitrovića igrao kod Bursaspora i Quaresma je ponovno pokazao svoje divljaštvo.

U 30. je minuti poslije jednog neuspjelog driblinga u duelu s domaćim Bilelom Kisom izgubio razum i krenuo ga nagaziti žestoko po nozi. Srećom, iskusni veznjak se uspio izvući užasnog starta i proći neokrznuto. Ali, nije niti on tu bio baš čist.

Bilo je i tu još teških duela...

VIDEO

Idi na 24sata

Komentari 15

  • FigliDi Luppi 17.05.2017.

    Samo dokaz da igra medju ckama jer da nije tako netko bi vec davno zaustavio makar potezom u maniri Zidane-a

  • kvazistručnjak 17.05.2017.

    Ovakav talent u zadnjih 20-25godina su imali ili imaju samo on,Dinho i Messi. I ne, nisam navijač ni Reala ni Barcelone nego sam samo objektivan. Žalosno je na ovom portalu kao i svugdje moraš napomenit da nisi navijač jednog od ova dva kluba jer kreće pljuvanje i rasprave. Skrenio sam s teme.

  • mika BJ 16.05.2017.

    nije se tu ovaj drugi uopće snašao nego ga portugalac srećom promašio

Komentiraj...
Vidi sve komentare