To je to što me zanima!

R. Madrid uvjerljivo slavio na Santiago Bernabeu

Za konačni rezultat i pobjedu Reala Madrida nad Espanyolom od 3-0, gol je postigao Gonzalo Higuan kojem je ovo 12. ovosezonski postignuti
Vidi originalni članak

Posljednja subotnja utakmica 21. kola Primere donijela je uvjerljivu pobjedu Real Madrida na Santiago Bernabeu protiv Espanyola, 3-0. Real tako nastavlja s dobrim igrama kod kuće.  U 11 utakmica odigranih na domaćem terenu ostvario je isto toliko pobjeda, unatoč neigranju suspendiranog Cristiana Ronalda. Za prvi gol zaslužan je Sergio Ramos utrpavši glavom loptu u mrežu Espanyola nakon asistencije Granera u 5. minuti. kaka postiže drugi gol poluvolejem u 30. minuti. Za konačni rezultat gol postiže Gonzalo Higuain koji je u igru ušao u 72. minuti. Nakon dodavanja der Vaarta na rubu šesnaesterca, predriblao je golmana Carlosa Kamenog i poslao loptu u praznu mrežu.

Idi na 24sata

Komentari 12

  • ro-pe 07.02.2010.

    jadni ste svi vi skupa s tim prepucavanjima...ne bi da idite svaki vikend na camp nou ili santiago bernabeu koliko laprdate!!!

  • user_42970 07.02.2010.

    ajmo REAL MADRID TAKO TREBA

  • v3c 07.02.2010.

    barcelonina braća hahahahhaahhaahahhahaahhaha....aaaaaaahahah...pa dugo se nisam ovako nasmijo...Madrid cabron saluda el campeon!

Komentiraj...
Vidi sve komentare