To je to što me zanima!

R. Marsahallu tri mjeseca, iz Cibone najavili žalbu

Siniša Štemberger zbog tučnjave bi trebao propustiti tri, a Rawle Marshall čak 13 utakmica. I Cibona i Split najavili su žalbe na odluke
Vidi originalni članak

Umjesto da se priča o novoj euroligaškoj pobjedi, kojom su došli na prag druge faze, u Ciboni su u četvrtak mogli samo komentirati kazne koje je "odrezao" povjerenik za natjecanje u NLB ligi Josip Bilić sudionicima šakačkog obračuna na Gripama prošle subote.
- Žalit ćemo se jer je kazna Marshallu previsoka i nije donijeta u skladu s pravilnikom. Navodi se da je u pitanju bilo nasilje, a bio je to trenutačni afekt. Nasilje je sustavno maltretiranje u dugom razdoblju, a to je radio samo igrač Splita - rekao je direktor Cibone Bože Miličević, ali i dodao da klub ne opravdava Marshallovo ponašanje.
Sportski direktor Mihovil Nakić rekao je da će Cibona dovesti zamjenu za Marshalla pruži li se prilika, ali on svakako ostaje igrač Cibone i u razdoblju suspenzije moći će igrati Euroligu.
- Vjerujemo u Marshalla i zato ćemo ga zadržati i boriti se za njega - rekao je Miličević, ljutit jer “treneri više uče svoje igrače kako isprovocirati protivnike nego što rade na njihovu talentu”.
Žalbe će riješiti predsjednik Lige Radovan Lorbek kroz tri dana.

KAZNA MARSHALLU TREBALA JE BITI VEĆA
Stav kluba je da su kazne za isključene igrače (po 1000 eura svakom klubu) i publiku (1500 eura) primjerene, i na to nemamo primjedbi. Kazna za Štembergera (tri utakmice suspenzije i 3500 eura) za nijansu je oštrija nego je trebala biti i na nju ćemo se žaliti. Kaznu za Marshalla (tri mjeseca i 6500 eura) nećemo komentirati, niti ćemo se na nju žaliti, ali je trebala biti puno veća. Takvo divljaštvo trebalo je ozbiljnije sankcionirati, izvijestio je direktor KK Splita Petar Škovrlj.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare