To je to što me zanima!

Račić: Radi se na KSW-u, a kad bude uzimam pojas u Zagrebu

Kada KSW dođe nastupat ću sigurno i to za naslov prvaka! Volio bih boriti se i osvojiti naslov pred svojom publikom, to mi je san, otkrio nam je Dubrovčanin Antun Račić
Vidi originalni članak

Najjača europska MMA organizacija KSW dolazi u Zagreb, obznanio je hrvatski menadžer i vlasnik UFD Gyma Ivan Dijaković u Podcast Incubatoru, čovjek zadužen za karijere brojnih naših boraca među kojima je i Dubrovčanin Antun Račić.

POLJACI STIŽU U ARENU KSW i Soldić stižu u Hrvatsku! Sprema se spektakl u Zagrebu

Još se ne zna točan datum, ali ako sve prođe po planu, poljska promocija mogla bi organizirati priredbu krajem godine u Areni Zagreb. Arena je mjesecima unaprijed bukirana, no čini se da bi se mogao pronaći jedan termin u studenom.

- Ništa još nije sigurno, ali postoji mogućnost da KSW dođe u Zagreb u 11. mjesecu - kaže nam Račić, koji je u posljednjoj borbi pobijedio Pawela Polityla u revanšu te tako izborio napad na pojas prvaka bantam kategorije:

SJAJNI ANTUN RAČIĆ 'Hrvatski killer' dobio Poljaka! Izborio borbu za naslov prvaka

- Kada KSW dođe nastupat ću sigurno i to za naslov prvaka! Volio bih boriti se i osvojiti naslov pred svojom publikom, to mi je san pa sada čekam hoće li se dogovoriti ta priredba u 11. mjesecu. Ako ne, 7.12. ću se boriti u Katowicama u Poljskoj, ali više bih volio kad bi pojas uzeo pred svojom publikom.

Račić je neporažen otkad je stigao u najjaču europsku organizaciju, a u nizu je od pet pobjeda. U borbi za naslov volio bi jakog protivnika, a radi se na tome da to bude Damian Stasiak, koji je trenutno član UFC-ova rostera.

MMA ZVIJEZDA Hrvatski Killer: Htio me UFC, a sada ću uzeti titulu u KSW-u

- Spominje se Damian Stasiak, iz KSW-a žele mene protiv njega, a ja nemam ništa protiv. Volio bih da to bude protiv njega - otkrio je 28-godišnjak.

Stasiak je hrvatskoj publici poznat po nastupu na UFC Zagreb gdje je pobijedio Filipa Pejića. U posljednje vrijeme je u slabijoj formi pa je niz od tri poraza u UFC-u zaustavio pobjedom nad Nikolajem Kondratukom.

Na KSW-u u Zagrebu nastupat će i Roberto Soldić u glavnoj borbi večeri dok će priliku sigurno dobiti i Satoshi Ishii te Filip Pejić.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • 28.07.2019.

    Jel to peta liga MMAa..ima UFC Bellator kao glavne organizacije i onda 100 slabih organizacija

  • Smokva34 28.07.2019.

    Jeste pismeni

Komentiraj...
Vidi sve komentare