To je to što me zanima!

Rafa Benitez: Konačno mogu kombinirati s napadačima...

Demba Ba je izuzetno lukav napadač. No, posao napadača nije samo da zabija golove, bitno je da učini i ono što trener traži od njega, rekao je Rafael Benitez...
Vidi originalni članak

Rafaelu Benitezu se lice ozarilo nakon subotnje utakmice 3. kola FA Cupa u kojoj je njegov Chelsea s lakih pet komada (5-1 ) pobijedio Southampton u gostima.

Nije španjolski strateg bio sretan toliko pobjedom, već onim što mu je prezentirao Demba Ba, čovjek koji je samo 24 sata ranije službeno postao Chelseajevo pojačanje. Ba je zabio dva gola u debiju.

- Sretan sam jer napokon mogu kombinirati s napadačima. I Ba i Torres su sjajni i više nemam samo Torresa kao opciju. Sada mogu zajedno, može igrati jedan od njih - rekao je Benitez i dodao:

- Demba Ba je izuzetno lukav napadač. No, posao napadača nije samo da zabija golove, bitno je da učini i ono što trener traži od njega, a Ba je danas savršeno obavio sve što sam mu rekao. Dobili smo pravo pojačanje, lijepo je to znati.

Idi na 24sata

Komentari 14

  • snajperista21st 06.01.2013.

    Torres-out, Ba-in.....

  • MrAab11 06.01.2013.

    ako je članak o chelseau mogli ste bar se informirati i napisat da je Frank Lampard se izjednačio sa Dixonom na vječnoj listi strijelaca i još mu fali samo 10 komada da bude najbolji strijelac ikada u klubu ...

  • vradenkovic 06.01.2013.

    mora on da kombinira samo jednog napadača

Komentiraj...
Vidi sve komentare