To je to što me zanima!

Rafa uoči Söderlinga: Dignuo sam igru od početka turnira

Popravio sam igru od početka turnira. Dolazim u stanje bolje igre i moram nastaviti tim putem. Počeo sam konačno igrati s više veselja, rekao je poslije pobjede Nadal
Vidi originalni članak

Pobijedio je Rafael Nadal, prvi tenisač ATP-ove ljestvice, Ivana Ljubičića 7-5, 6-3, 6-3 u srazu osmine finala Roland Garrosa, drugoga Grand Slam turnira godine...

- Popravio sam igru od početka turnira. Dolazim u stanje bolje igre i moram nastaviti tim putem. Počeo sam konačno igrati s više veselja – rekao je poslije pobjede Španjolac dodavši:

- Ljubičić nije baš najidealniji suparnik. Dobro lomi ritam igre i ako vas protiv njega ne krene savršeno, jako je teško ući u ritam. Srećom pa sam uspio dobiti u tri seta.

U četvrtfinalu će Nadal ići na pobjednika dvoboja između Robina Söderlinga i Gillesa Simona.

- Bit će to najzahtjevniji moj meč dosad u turniru, nema dvojbe, puno teži od ovog s Ljubičićem. Ili ću igrati dobro, ili ću završiti kod kuće u Mallorci, na odmoru.

Na pitanje o eventualnom finalu s Novakom Đokovićem Španjolac je odgovorio:

- Tek sam u četvrtfinalu. Finale je još miljama daleko.

Idi na 24sata

Komentari 22

  • Logan 31.05.2011.

    Tenis se ne igra zadnja 2 ili 3mj. dok su Nadal i Federer igrali zadnjih 3-4god. drugi su bili u sjeni,svi su zapeli za djokovica što je trenuno u najboljoj formi koju vjerojatno neće moći dugo držat.

  • Marshall_M 31.05.2011.

    !cH zbog čega se ti toliko nerviraš zbog Đokovićevog uspjeha. Istina je da je Federer najbolji igrač svih vremena, ne samo zbog broja osvojenih Gren Slemova, nego zbog njegove tehnike igranja i mnogo ostalih faktora. Ali isto tako moraš priznati da trenutno Djoković igra najbolji tenis na svijetu - vidjećemo do kada. Po meni si ti više opterećen sto srbi posjećuju 24sata.hr. Hajde da pričamo o tenisu, a ne o srbima, hrvatima muslimanima, romima, židovima itd.

  • alex_Pato7 30.05.2011.

    popravio je igru ali ne dovoljno za đokovića

Komentiraj...
Vidi sve komentare