To je to što me zanima!

Raketa: I kad Messiju dodam lošu loptu, ispadne sve dobro

Lakše je igrati s najboljima jer znaš da i kad im loše dodaš loptu, ispadne dobro. No ne smijemo zbog njih dvojice mi ostali manje trenirati i zabušavati, rekao je Rakitić
Vidi originalni članak

Ivan Rakitić odmah je po dolasku u Barcelonu zauzeo mjesto u udarnoj postavi. Luis Enrique jako cijeni hrvatskog reprezentativca, koji je u razgovoru za Goal.com otkrio kako mu je igrati uz Messija i Neymara.

- Lakše je igrati s najboljima jer znaš da i kad im loše dodaš loptu, ispadne dobro. No ne smijemo zbog njih dvojice mi ostali manje trenirati - rekao je Rakitić i dodao:

- Moram se popraviti, pogotovo svoj stil igre jer Barcelona je malo drugačija od mojih prijašnjih klubova. Ne smijem reći: "Hvala lijepa, u Barceloni sam". Moram dati još više, biti još bolji.

Rakitić je u izboru Goala među 50 najboljih igrača svijeta.

- Ponosan sam, to pokazuje da dobro radim. Super mi je u Barci. Sa mnom je i Alen Halilović. Stalno mu govorim da ne zaboravi da mu je tek 18. Ja sam s 18 igrao u Baselu, on je u Barceloni. Igra jako dobro, takav igrač mora uspjeti - dodaje Raketa.

Idi na 24sata

Komentari 20

  • enzo_78 25.09.2014.

    pa nemaju ljudi tri zivota vremena da cekaju na tvoj popravak,covjece....

  • Neutralni 19.09.2014.

    Rakitić je igrač koji će samo napredovati.. Davno sam rekao da će biti među 10 najbolji i siguran sam da će biti, samo ako ga povrede zaobiđu. Uz bolje igrače samo postaješ bolji i probaješ kombinacije koje s lošim igračima ne bi ni pokušao jer znaš da su nemoguće bez vrhunske tehnike.

  • MARLES 19.09.2014.

    Raketa je nas jako ga cijenim zbog truda inace nebi bio tamo di je..Medutim precijenjen igrac..

Komentiraj...
Vidi sve komentare