To je to što me zanima!

'Raketa' u Dubaiju na odmoru s nogometašem od 100 mil. eura

Brojni Rakitićevi pratitelji iznenadili su se nakon što je na društvenim mrežama podijelio kako na odmoru uživa s urugvajskim reprezentativcem koji je ovog prijelaznog roka prešao u Liverpool
Vidi originalni članak

Nakon naporne klupske sezone, brojni nogometaši otišli su na odmor sa svojim boljim polovicama i suigračima. Modrić je izabrao Italiju, a hrvatski nogometaš Ivan Rakitić (34) sa suprugom Raquel uživa u Dubaiju gdje im se pridružio mladi Darwin Nunez (22). 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Naime, urugvajski reprezentativac ovog je ljetnog prijelaznog roka zahvaljujući fantastičnim igrama u Benfici zaslužio transfer karijere te je za 80 milijuna eura prešao u Liverpool s tim da ukupni transfer može narasti do 100 milijuna s bonusima. 

Rakitić je na društvenim mrežama podijelio fotografiju iz Dubaija gdje se nalazi u društvu supruge Raquel, Nuneza i njegove djevojke Lorene Manas. 

"Uživanje s prijateljima", napisao je u opisu Rakitić kojeg na Instagramu prati više od 17 milijuna ljudi. 

Brojni su se pitali kako se bivši 'vatreni' povezao s 12 godina mlađim nogometašem s kojim nikada nije igrao u istom klubu. Naime, Nunezova djevojka Lorena bivša je supruga Aleixa Vidala, igrača s kojim je Rakitić igrao u Barceloni od od 2015. do 2018. godine. 

Lorena i Raquel su se u tom periodu sprijateljile te su ostale u kontaktu, a Rakitić i Vidal dijelili su svlačionicu i u Sevilli u sezoni 2020./21., ali Španjolac se tada već rastao. 

Idi na 24sata

Komentari 28

  • mislim 01.07.2022.

    Šta je postala moda kod mladih nogometaša kad se ovi starij izdovolje svojih mladjih žena preuzmu ih mladji jer one su navikle živit s nogometašima, a ovi stari opet hvataju još mladje jer su sad i one narasle i dovoljno stare za te starije kad se rastanu bit će opet dovoljno mlade sa one nogometaše koji dilaze svaka čast onim starijim znaju poso

  • Jovani_1 30.06.2022.

    tak i treba sve ostaje u nogometu , u transferu igrača ide i supruga

  • Dustov 30.06.2022.

    Nisan ni mislia da Ivan tu odlučuje o ičemu.

Komentiraj...
Vidi sve komentare