To je to što me zanima!

Raketa se izvijao s Raquel: E, ovako se najbolje provode dani

Hrvatski nogometaš dane u kući u Barceloni provodi, između ostaloga, i vježbajući. A u tome mu pomaže zavidna forma supruge Raquel. Sličnu vježbu izvode i Nicolás Tagliafico i njegova bolja polovica
Vidi originalni članak

Ivan Rakitić (32), kao i cijela Španjolska, nalazi se u kućnoj karanteni i radi na tome da zadrži formu i kad nema treninga i utakmica u Barceloni.

Kako to čini? Naravno, u društvu supruge Raquel. U srijedu kasno navečer objavio je i video jedne od zajedničkih vježbi. Dok Ivan leži i radi trbušnjake, drži suprugu za noge, a ona mu je primila gležnjeve i skuplja se kako se on podiže.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

"Ovako se najbolje provode dani. Jedan trening s Raquel. Pozdrav svima, zajedno ćemo pobijediti virus. Ostanite u kući", napisao je Raketa u opisu.

"A dragi, to može i bolje. Malo imaš kila viška", našalio se u komentaru Ivanov dobar prijatelj i bivši suigrač iz Basela i hrvatske reprezentacije Ivan Klasnić (40).

"Jako si domišljat", kaže legendarni Nizozemac Patrick Kluivert (43).

A zajedničko vježbanje s boljom polovicom ne prakticira samo Raketa, postao je to trend među vrhunskim sportašima koji se o tome onda hvale na društvenim mrežama.

Prenijeli smo video hrvatskog nogometaša Ivana Runje (29), a sličnu je snimku podijelio i igrač Ajaxa i argentinske reprezentacije Nicolás Tagliafico (27). S djecojkom Carolinom Calvagni vježbao je uz ples, primio je iznad sebe i oboje su "vozili bicikl".

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 36

  • Bukakinjo 19.03.2020.

    Ni prezime nije uzela tvoje ,jado..

  • 19.03.2020.

    Dobra,naj player u repki i naj koku ima.

  • Malenaa 19.03.2020.

    Jaooo ružnih komentara. A kad netko nepoznat snimi nešto zabavno ili smiješno, to se normalno dijeli dalje... Meni su ovi baš simpa :)

Komentiraj...
Vidi sve komentare