To je to što me zanima!

Rakitić: Ma baš mi je drago što igramo protiv prijatelja Messija

Teška skupina, bit će velika dobra, bila ja prva reakcija Ivana Rakitića nakon ždrijeba Svjetskog prvenstva. Ivanu je drago što je Hrvatska završila u skupini s Argentinom
Vidi originalni članak

Teška skupina, neugodna. Bit će velika borba. Vjerujem da imamo kvalitetu da prođemo dalje. Drago mi je što igramo protiv mojih prijatelja Lea Messija i Mascherana. Svjetsko prvenstvo je, moramo ići na najbolje, rekao nam je Ivan Rakitić odmah nakon ždrijeba u Moskvi.

UH, KAKVO PUTOVANJE Otvaramo skupinu na Baltiku, zatvaramo blizu - Crnog mora!

Argentina će nam biti najteži protivnik u Rusiji.

UŽIVO NAKON ŽDRIJEBA Najteža skupina za Hrvatsku! Nigerija, Argentina pa Island

- Jedva čekam Svjetsko prvenstvo i sve utakmice, pogotovo Argentinu. Respekt prema Argentini i Messiju je velik, a želja je još veća - kaže Raketa.

PRVE REAKCIJE Dalić: Izbornik Islanda kaže mi prije ždrijeba: 'Joj, samo ne vi'

Bit će to nema sumnje spektakl. S Argentincima smo bili u skupini i 1998. godine kad smo bili brončani. Dobili su nas 1-0 u skupini. Vrijeme je za revanš. Da Raketa i društvo sad sruše svjetske viceprvake.

- Trebamo uzeti tri boda u prvoj utakmici. Argentine se najviše bojim u skupini, ali Hrvatska je dobra momčad i nadam se da ćemo proći dalje - rekao je Danijel Subašić.

SKUPINA D Opasni 'superorlovi', favoriti 'gauči' i 'ledeni' Islanđani...

 
Idi na 24sata

Komentari 182

  • zera 02.12.2017.

    Čuj teška skupina.Ako ovu skuoinu nemožemo proći onda smo stvarno za ništa.

  • baboo20 01.12.2017.

    Sredi Mesija na treningu i pola posla je napravljeno

  • Mthesecond 01.12.2017.

    Argentina nije više ono što je bila..3:0...ma šta 3:0,4:0...Nigerija..Kad su ti igrali ozbiljan nogomet...4:1,5:2...Islanđani,ribari,amateri,doći će pravo s ribarenja umorni...Metla 5:0...S tri pobjede prolazimo grupu,gol razlika 15:2...Kasnije daj Francusku 3:0...Portugal..Izut ćemo iz cipela Penalda i njegove,Portugal razbijamo 6:1 dug s kamatama vraćamo,Španjolska 4:2 s lakoćom i dalje tko dođe,nabijati gol razliku do naslova :)) Luka najbolji igrač,Kramarić najbolji strijelac,Dalić naj trener....Realno gledano,to je to :)))

Komentiraj...
Vidi sve komentare