To je to što me zanima!

Rakitić igrao cijelu utakmicu: Falcao za pobjedu Atletica M.

Ivan je odigrao cijelu utakmicu za domaću momčad. U sudačkoj nadoknadi sjajno je izveo slobodni udarac i samo su ga centimetri dijelili od gola. Pogodio je prečku...
Vidi originalni članak

Kolumbijski napadač Radamel Falcao zabio je 25. gol u Primeri ove sezone za gostujuću pobjedu Atletica kod Seville s 1-0 u 32. kolu…

Jedini pogodak na utakmici dogodio se u 76.minuti. Mario Suarez bio je napucan u ruku, pa su mnogi igrači Seville podignuli ruku očekujući prekid akcije. No, ista je nastavljena, Raul Garcia je oštro tukao iskosa s desne strane, a Falcao je samo lagano dodirnuo i skrenuo loptu što je bilo dovoljno da se njemu pripiše pogodak.

Ivan Rakitić odigrao je cijelu utakmicu za domaću momčad. U sudačkoj nadoknadi sjajno je izveo slobodni udarac i samo su ga centimetri dijelili od pogotka. Lopta je uzdrmala gredu.

Espanyol je slavio u gostima kod Getafea s 2-0. Momčad iz Barcelone odigrala je petu uzastopnu prvenstvenu utakmicu bez poraza, te je upisala treću pobjedu u tom periodu. Strijelci su bilu Verdu u 37. i Stuani u 72. minuti. Domaćini su utakmicu završili s dvojicom igrača manje. Borja Fernandez dobio je drugi žuti karton u 52. minuti, a Federico Fernandez u 73. minuti.

Deportivo i Athletic remizirali su 1-1. Bruno Gama je iz daljine doveo domaćine u vodstvo u 38.minuti, dok je šest minuta kasnije Fernando Llorente zabio glavom za konačni rezultat. Bio je to tek drugi njegov pogodak ove sezone.

Osasuna i Real Sociedad odigrali su skromnu utakmicu bez golova. Real Sociedadu to je bila 14. uzastopna utakmica u prvenstvu bez poraza, a u zadnje 22 utakmice pretrpio je samo jedan poraz.

Real Sociedad drži četvrto mjesto koje na kraju vodi u kvalifikacije za Ligu prvaka. Ima dva boda više od Valencije koju će ugostiti u idućem kolu.

Primera, 32. kolo:

Getafe – Espanyol 0-2 (Verdu 37, Stuani 72)

Deportivo – Athletic 1-1 (Gama 38 / Llorente 44)

Osasuna – Real Sociedad 0-0

Sevilla – Atletico Madrid 0-1 (Falcao 76)

Idi na 24sata

Komentari 5

  • 2sm3tj65 22.04.2013.

    Ma Rakitić je jedini dobar u toj sevilli, zapravo odličan je igrač, nadam se da će neki veliki klub to i shvatiti konačno

  • Vikicaviki 21.04.2013.

    nek je vala izgubila sevilla , nesto ih ne mogu organski a i rakitic bolje da ide negdje drugo sto prije

  • Ivan cro_1 21.04.2013.

    ma loša je ova Sevilla,čim sam vidio par opalio sam dvicu jer je koeficijent odličan a Atletico puno bolji.

Komentiraj...
Vidi sve komentare