To je to što me zanima!

Rakitić: Messi, prijatelju, pa ja ni na treningu nisam zabio 600

Barcelona je u srijedu pobijedila Liverpool 3-0, a s dva gola Lionel Messi je stigao do brojke od 600 golova u dresu Barcelone. Raketa kaže: "Poštujem sve legende, ali Lea možemo staviti na jednu posebnu stranu"
Vidi originalni članak

S  Messijem kakav je bio protiv Liverpoola, zaslužili smo pobjedu, hvalio je Ivan Rakitić nakon utakmice svog klupskog suigrača.

- Ja i puno od nas nismo 600 zabili na treningu, bez riječi sam, najbolji je svih vremena. Poštujem sve velike legende, ali njega možemo staviti na jednu posebnu stranu - jasno je poručio Rakitić za HRT nakon utakmice.

Lionel Messi je Liverpoolu dao dva gola, Barcelona je pobijedila 3-0, a maestralnim slobodnjakom Argentinac je stigao do 600. gola u dresu katalonskog velikana. Dan poslije utakmice klanja mu se čitav svijet.

- Doveli su utakmicu gdje žele, da ide "tamo-ovamo", da nema pauze, na što su navikli iz lige. To naravno nije bilo najbolje za nas iako smo izvukli fantastičan rezultat. S jednim takvim Messijem, zaslužili smo pobjedu - kaže Rakitić.

BARCELONA - LIVERPOOL 3-0 Naklonimo se Messiji! Potopio je Liverpool za korak do finala

MESSIJEVO PRIJESTOLJE Svijet se naklonio kralju slikom na tronu: Ti si nogometni tata!

Iako rezultat sugerira da je Barcelona bila nadmoćna, to je daleko od istine. Liverpool je imao i bolje prilike, da je samo jedan od njihovih pokušaja ušao u mrežu, vrlo lako je moglo završiti pa čak i njihovom pobjedom. Ali Barca je sinoć imala maestralnog Ter Stegena pokraj kojeg nije prolazilo apsolutno ništa.

- Bili smo dobro pripremljeni, trener i stručni stožer su odradili odličan posao. Da nam je netko rekao da ćemo pobijediti 3:0, svi bi to potpisali i bili sretni. Dobro smo igrali, borili se protiv jedne od najboljih momčadi u Europi, nisu slučajno prošle godine bili u finalu i sada došli do polufinala. - kaže Raketa koji je unatoč visokoj pobjedi oprezan uoči uzvrata.

- Ovo nije gotova priča, jako smo zadovoljni, fantastičan rezultat, no poznajemo trenera, igrače i njihov stadion, znamo da nas čeka pakao. Večeras uživamo, ali već od sutra pripremamo sljedeću utakmicu.

Uzvrat na Anfieldu igra se u utorak 7. svibnja. Liverpool za produžetke mora zabiti tri gola, ne smije primiti ni jedan. Ako bez dodatne agonije žele u finale, morat će zabiti Barci četiri komada. Kloppa i njegove dečke čeka težak posao...

FANTAZIJA OD UTAKMICE Messi nakon čarolije: Stvarno sam zabio spektakularan gol!

LUDI BALOTELLI Prestanite Messija uspoređivati s onom sedmicom iz Juventusa

Idi na 24sata

Komentari 57

  • Gademz_1 02.05.2019.

    Istina, da nije njega sinoc barca bi popusila, messi pobjedio liverpool

  • davor430 02.05.2019.

    Samo je jedan Bog.... Messiiiiiiiiii !!!!!!!

  • 02.05.2019.

    To je nogomet ako ne zabijes primis.mane je sam na golmana fula pod oblake, a suarez u drugoj situaciji maestralno zabija to je razlika.salah je falija prazan gol, a messi zabija nemoguce.to su velike ekipe.barca je reala dobila 0-3 gdje je real bija isto ovako bolji.protiv barce moras zabit i polusansu ili nemas sanse.oni su preiskusna ekipa.

Komentiraj...
Vidi sve komentare