To je to što me zanima!

Rakitić na treningu Barcelone: Hoće li ipak igrati El Clasico?

Ivan Rakitić je zbog lakše ozljede zadnjih desetak dana odmarao. Raketa je zdrav, a objavio je sliku s treninga Barce - priprema za El Clasico na Santiago Bernabeuu
Vidi originalni članak

Prvi ovogodišnji El Clasico odigrat će se pod "opsadom", slično kao kad američki predsjednik gostuje u nekoj državi. Policija na sve strane, helikopteri, psi, agenti, konjica, dronovi... Pregledavat će se hrana na ulasku u stadion, a sve kako bi se spriječio eventualni pokušaj terorističkog napada.

To je jedna dobra vijest za sve gledatelje i nogometaše. Druga je povratak Ivana Rakitića i Luke Modrića nakon ozljeda. Raketa je zbog lakše ozljede mišića pauzirao desetak dana dok je Modrić imao nešto veći problem - ozljedu koljena, koju je zaradio na utakmici protiv Bugarske. Za El Clasico je spreman i Mateo Kovačić, a prema nekim navodima, Mateo će konkurirati za nastup protiv Barcelone. Ako trener Reala Rafael Benitez uvede Kovačića u drugom poluvremenu, bit će to prvi put u povijesti da na El Clasicu nastupaju trojica Hrvata odjednom.

- Trening sa ekipom i dobrim osjećajem - napisao je Rakitić na svojem Instagram profilu.

Argentinski čarobnjak Lionel Messi, prema svim predviđanjima, ne bi trebao zaigrati na El Clasicu u Madridu. Argentinac trenira s ostatkom momčadi, ali još uvijek nije dovoljno zdrav da bi nastupio. Cristiano Ronaldo će igrati.

Messi ispred Ronalda

Tjedan dana Goalovi su čitatelji birali Ultimate momčad svih vremena El Clasica, a zadnji je na redu bio napadač. Jedan, a u konkurenciji su bili Messi, Ronaldo Nazario, Raul...

Više na goalu...

Idi na 24sata

Komentari 53

  • DekoDeko 19.11.2015.

    nadam se da će barca pobijediti ali biće teška utakmica pritisak je na realu barcaaaa

  • strmi007 19.11.2015.

    Bilo bi odlično da igra

  • Matija1611 19.11.2015.

    to će biti jedna utakmica u kojoj forma negira ulogu... samo jedva čekam duel neymar-danilo

Komentiraj...
Vidi sve komentare