To je to što me zanima!

Rakitić: Neke stvari ne mogu razumjeti, ali moram prihvatiti

Nekada se događaju stvari koje ne razumijete, ali morate prihvatiti. To sam i ja proživio. Ali želim igrati, a uvijek sam isticao da nema boljeg mjesta od Barcelone. Nastojim uživati, rekao je Rakitić
Vidi originalni članak

Hrvatski reprezentativac Ivan Rakitić nalazi se u nemilosti trenera Barcelone Ernesta Valverdea, koji ga je od standardnog prvotimca pretvorio u rezervu.

Rakitić je početkom sezone izgubio mjesto u startnoj postavi. Ispred njega priliku je dobio mladi Frenkie De Jong kojeg je Barcelona Ajaxu platila oko 75 milijuna eura.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

No, kako je sezona odmicala tako je Rakitić ponovno počeo dobivati šansu. Njegov povratak u početnu postavu na nekoliko susreta pozdravili su navijači i jasno pokazali koga žele gledati na travnjaku.

Rakitić je zaigrao protiv Borussije, a zatim i protiv Atletico Madrida te Mallorce.

- Dosta toga dogodilo se u posljednjih nekoliko mjeseci - rekao je Raketa pa dodao:

- Nekada se događaju stvari koje ne razumijete, ali morate prihvatiti. To sam i ja proživio. Ali želim igrati, a uvijek sam isticao da nema boljeg mjesta od Barcelone. Nastojim uživati, pomoći momčadi. Spreman sam na sve.

Ernesto Valverde pred koji tjedan rekao je kako nema plan za Rakitića, točnije da ga je Barcelona spremna prodati na zimu. Veliki interes pokazali su Talijani, prije svega Juventus, Inter i Milan, kao i neki Englezi poput Manchester Uniteda i Liverpoola.

Idi na 24sata

Komentari 32

  • bat44 09.12.2019.

    Otiđi napokon na zimu i ne kukaj više. Kao da nemaš gdje igrati, možeš birati klubove i zemlju. Bacelona ima svoje planove, ništa nije vječno.

  • crowal 08.12.2019.

    Ovaj članak o Rakitiću je bio na Marci i Asu još u četvrtak, jučer poslije utakmice s Malorcom, Rakitić je bio poslije Meesija najbolje ocijenjeni igrač, pogledajte malo komentare o jučerašnjoj igri Rakitića u istim tim novinama gdje se svi slažu da Raketa treba ostati u Barceloni, na palite vatru bez razloga i provjerenih vijesti 24 sata, informirajte se prije nego skidate vijesti iz drugih novina

  • drazen0307 08.12.2019.

    Ako to ne razumije onda je stvarno glup. Pa ne možeš stalno igrati u prvih 11! Što sa drugim igračima? Trener rotira, odgovara za rezultat.....tu su kartoni, ozljede, igra se na nekoliko frontova i, bit će minutaze za sve, ali, neki igrači su, totalno glupi i ne razumiju

Komentiraj...
Vidi sve komentare