To je to što me zanima!

Rakitić odjenuo Ocamposa, Gomeza i Coronu i u 'kockice': Moja banda, mi Hrvati!

Rakitić je na Instagramu objavio zajedničku fotografiju iz aviona sa suigračima Seville koji na sebi imaju odjevene hrvatske dresove, uz koju je napisao 'moja banda, mi Hrvati'
Vidi originalni članak

Bivši dokapetan hrvatske reprezentacije Ivan Rakitić na društvenim je mrežama objavio fotografiju sa suigračima iz Seville. 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Raketa i petorica njegovih momčadskih kolega, Marcos Acuña, Papu Gomez, Lucas Ocampos, Jesus Corona, u avionu su se slikali u hrvatskim dresovima, a fotografiju koju je bivši 'vatreni' podijelio sa svojim obožavateljima u sat vremena skupila je gotovo 100.000 lajkova i više od 100 komentara. 

"Moja banda, mi Hrvati", napisao je Rakitić. 

Hrvatski reprezentativac Ivan Perišić, koji večeras igra zajedno s Brozovićem igra polufinale u Kupu Italije, komentirao je Rakitićevu fotografiju te je napisao: 

" Auuuu koja banda"

Nogometaši Seville imali su vrlo uspješan prošli tjedan te su na svom stadionu Sanchez Pizjuan pobijedili gradskog suparnika Betis 2-1 (2-0), a vodeći gol za domaću momčad zabio  je Rakitić.

Podsjetimo, Sevilla je na Maksimiru izgubila od Dinama 1-0, ali su zbog ukupnog rezultata 3-2 prošli u daljnju fazu Europske lige.

Sevilla se trenutačno nalazi na drugom mjestu prvenstvene ljestvice s osvojenih 54 boda, odnosno šest bodova iza vodećeg Real Madrida. 

Idi na 24sata

Komentari 23

  • IskrenDoBola 02.03.2022.

    Uvijek vjerni ❤️🇭🇷❤️

  • LUKAM10 LEGENDA 02.03.2022.

    Raketa legenda

  • Komentar n°1 02.03.2022.

    Bravo Raketa-Dinamovac!! Uvijek šahovnica u prvom planu

Komentiraj...
Vidi sve komentare