To je to što me zanima!

Rakitić se matematički oprostio od naslova: Nogomet nas je kaznio na malim detaljima...

Između koronavirusa i ozljeda bilo je gotovo nemoguće okupiti deset igrača za trening. To nas je puno koštalo, pogotovo nakon Božića. Do tada smo bili na spektakularnom nivou, rekao je Rakitić
Vidi originalni članak

Sevilla je u petak na Sanchez Pizjuanu 'kiksala' protiv Cadiza pa je tako i matematički ostala bez šanse za osvajanjem naslova. A sada joj je ugroženo i drugo mjesto na tablici budući da je Barcelona i Atletico mogu preskočiti eventualnim pobjedama u sljedećoj utakmici. 

Pogledajte video:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Poveli su Andalužani već u sedmoj minuti nakon fantastično izvedenog kornera Ivana Rakitića, bila je to njegova šesta asistencija u prvenstvu ove sezone, no do punog plijena nisu uspjeli jer je Cadiz poravnao u 66., desetak minuta nakon izlaska iz igre bivšeg hrvatskog reprezentativca.

- Puno nam se toga događalo ove sezone. Između koronavirusa i ozljeda bilo je gotovo nemoguće okupiti deset igrača za trening. To nas je puno koštalo, pogotovo nakon Božića. Do tada smo bili na spektakularnom nivou i šteta je što nismo uspjeli tako nastaviti - rekao je nakon utakmice Raketa pa nastavio:

SRUŠILI LEVANTE VIDEO Raketa pogodio suigrača 'u trepavicu' za pobjedu Seville

- Osim toga, nogomet nas je kaznio na malim detaljima, ali i to je bila lekcija. Klub bi prvi put u povijesti mogao izboriti Ligu prvaka tri godine zaredom. A upravo to želimo, nastaviti pisati povijest.

Rakitić je za kraj ustvrdio kako je Sevilla kao klub otišla na neku višu razinu...

u porazu Rakitić oduševio gestom: Tješio uplakanog protivnika na terenu

- Nedavno je Monchi (op.a., sportski direktor kluba) rekao da se nada kako će Sevilli uvijek biti neuspjeh ako završi na trećem mjestu. Prilika da završimo drugi pokazuje rast ovog kluba. Kad sam došao prije deset godina, bili smo deveti ili deseti, borili se da uopće uđemo u Europu, a vidite gdje smo sad.

POGLEDAJTE VIDEO: ZVIJEZDE VRIŠTE S DARKOM STOŠIĆEM

Idi na 24sata

Komentari 2

  • Real_Madrid81 30.04.2022.

    Hahaha matematicki je vec od pocetka bilo gotovo domacico😂

  • NIKE 30.04.2022.

    Sevilla i naslov, kao Hajduk i trofeji.

Komentiraj...
Vidi sve komentare