To je to što me zanima!

Rakitić se zabavlja: Čitam uz kavu da odlazim... I smijem se

NEMA NAMJERU Ivan Rakitić jedan je od stožernih igrača Barcelone i nema namjeru mijenjati klubu u skorije vrijeme iako je Barca dovela sjajnog mladog veznjaka Frenkieja De Jonga
Vidi originalni članak

Barcelona je preokretom savladala Sevillu 4-2 u režiji neponovljivog Lionela Messija. Sjajni Argentinac hat-trickom je srušio Andalužane i stigao do svojeg 50. u karijeri čime nastavlja utrku s Cristianom Ronaldom, koji je u karijeri postigao 51 hat-trick.

Barca je dva puta gubila i dva puta se vraćala, a začetnik velikog preokreta bio je Ivan Rakitić. Hrvatski reprezentativac asistirao je Messiju za prvi gol. I to za kakav gol - golčinu!

VIDEO: KAKVA GOLČINA Raketa asist, Messi - volejčina: Srušio Sevillu 50. hat-trickom!

Do sada je pružao sjajne igre u Barceloni, no ove sezone postao je ključan igrač Barcine vezne linije. Kreator je igre, razigrava, dijeli 'lopte s očima' i nezamjenjiv je i prvoj postavi lidera La Lige.

No, Barcelona je nedavno potpisala sjajnog 21-godišnjeg veznog igrača Ajaxa Frenkieja De Jonga i mnogi su počeli špekulirati kako bi Rakitić uskoro mogao s Camp Noua. Baš danas engleski mediji razvili su priču da je Manchester United spreman platiti malo bogatstvo za Raketu.

On za to, izgleda, i ne mari previše.

- Smijem se svemu što se piše o mojoj budućnosti - rekao je Rakitić pa nastavio:

- S Barcom imam ugovor još tri godine i počašćen sam što se veliki klubovi interesiraju za mene. Ali ja se vidim samo u Barceloni. Ponekad moraš imati nešto za smijati se uz prvu jutarnju kavu.

Rakitić je u Barcelonu stigao iz Seville 2014. godine i od tada je s klubom osvojio Ligu prvaka, europski Superkup, naslov Svjetskog klupskog prvaka, tri naslova La Lige, četiri Kupa kralja, dva Superkupa Španjolske i europski Superkup.

Idi na 24sata

Komentari 17

  • Floki7 24.02.2019.

    Možda je čitao samo na 24sata,pa se zato smije...

  • 24.02.2019.

    Raketa kralj

  • Quentin Borg 24.02.2019.

    Tako i ja ovdje na 24sata.. dođem, vidim "bombastičan" naslov i odmah uletim ovdje u komentare da se smijem zajedno s ostatkom komentatora na vaše fake news članke i izmišljotine

Komentiraj...
Vidi sve komentare