To je to što me zanima!

Rakitić: Sevilla može dobiti City u superkupu. Vjerujemo u to

Morat ćemo odigrati savršenu utakmicu premda je početak sezone. Uvjeren sam da ćemo imati prilike za zabiti gol i pobijediti, rekao je bivši Vatreni
Vidi originalni članak

Hrvatski nogometaš Ivan Rakitić, čija je Sevilla porazom 1-2 od Valencije počela u petak španjolsko prvenstvo, rekao je da vjeruje u pobjedu nad Manchester Cityjem u europskom Superkupu.

Sevilla i Manchester City, pobjednici Europske lige i Lige prvaka, snage će odmjeriti u srijedu u Grčkoj.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Manchester City je bio najbolja momčad prošle sezone pa će to biti teška utakmica. No mi ćemo pokušati odraditi svoj posao", izjavio je 35-godišnji Rakitić za internetsku stranicu UEFA-e.

Rakitić, dokapetan Seville, kaže da u takvim susretima može presuditi neki detalj, poput dodavanja, ubačaja ili kornera.

- Svaka greška može biti kažnjena, a oni imaju igrače koji to znaju iskoristiti - napomenuo je.

Manchester City pod vodstvom trenera Pepa Guardiole ljetos je doveo hrvatske reprezentativce Matea Kovačića iz Chelseaja te braniča Joška Gvardiola iz Leipziga.

- Morat ćemo odigrati savršenu utakmicu premda je početak sezone. Uvjeren sam da ćemo imati prilike za zabiti gol i pobijediti - napomenuo je Rakitić, stranac s najviše nastupa u povijesti Seville.

- Nadam se da ćemo doma donijeti novi trofej - dodao je.

Manchester City je prošle sezone osvojio englesko prvenstvo, a Sevilla je zauzela 12. mjesto među 20 klubova u Španjolskoj. S obzirom da je osvojila Europsku ligu nastupit će ove sezone u Ligi prvaka.

- To su utakmice koje svatko želi igrati - naglasio je hrvatski veznjak koji je Ligu prvaka bio osvojio 2015. u dresu Barcelone.

- Glavna ambicija Seville je proći skupinu, premda smo svjesni koliko to može biti teško. Ja sam ipak uvjeren u dobru sezonu u Ligi prvaka - rekao je.

Pohvalio je trenera Josea Luisa Mendilibara koji je prošle sezone preuzeo Sevillu kada se ona nalazila u rezultatskoj krizi.

- Stigao je pun energije, s jasnom idejom što želi od svakoga od nas. Svojom jednostavnošću i mirnoćom je stvorio pozitivnu i zdravu atmosferu - zaključio je Rakitić.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • marko_penalaja 12.08.2023.

    nema sanse raketa. razbila vas je valencija jucer

Komentiraj...
Vidi sve komentare