Obavijesti

Sport

Komentari 3

Rakitić: Sevilla može dobiti City u superkupu. Vjerujemo u to

Rakitić: Sevilla može dobiti City u superkupu. Vjerujemo u to

Morat ćemo odigrati savršenu utakmicu premda je početak sezone. Uvjeren sam da ćemo imati prilike za zabiti gol i pobijediti, rekao je bivši Vatreni

VIDEO

Hrvatski nogometaš Ivan Rakitić, čija je Sevilla porazom 1-2 od Valencije počela u petak španjolsko prvenstvo, rekao je da vjeruje u pobjedu nad Manchester Cityjem u europskom Superkupu.

Sevilla i Manchester City, pobjednici Europske lige i Lige prvaka, snage će odmjeriti u srijedu u Grčkoj.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

joško jesi to ti 00:07

- Manchester City je bio najbolja momčad prošle sezone pa će to biti teška utakmica. No mi ćemo pokušati odraditi svoj posao", izjavio je 35-godišnji Rakitić za internetsku stranicu UEFA-e.

Rakitić, dokapetan Seville, kaže da u takvim susretima može presuditi neki detalj, poput dodavanja, ubačaja ili kornera.

- Svaka greška može biti kažnjena, a oni imaju igrače koji to znaju iskoristiti - napomenuo je.

Manchester City pod vodstvom trenera Pepa Guardiole ljetos je doveo hrvatske reprezentativce Matea Kovačića iz Chelseaja te braniča Joška Gvardiola iz Leipziga.

- Morat ćemo odigrati savršenu utakmicu premda je početak sezone. Uvjeren sam da ćemo imati prilike za zabiti gol i pobijediti - napomenuo je Rakitić, stranac s najviše nastupa u povijesti Seville.

Europa League - Final - Sevilla v AS Roma

- Nadam se da ćemo doma donijeti novi trofej - dodao je.

Manchester City je prošle sezone osvojio englesko prvenstvo, a Sevilla je zauzela 12. mjesto među 20 klubova u Španjolskoj. S obzirom da je osvojila Europsku ligu nastupit će ove sezone u Ligi prvaka.

- To su utakmice koje svatko želi igrati - naglasio je hrvatski veznjak koji je Ligu prvaka bio osvojio 2015. u dresu Barcelone.

- Glavna ambicija Seville je proći skupinu, premda smo svjesni koliko to može biti teško. Ja sam ipak uvjeren u dobru sezonu u Ligi prvaka - rekao je.

Marko Bralić Keto i Ivan Rakitić

Pohvalio je trenera Josea Luisa Mendilibara koji je prošle sezone preuzeo Sevillu kada se ona nalazila u rezultatskoj krizi.

- Stigao je pun energije, s jasnom idejom što želi od svakoga od nas. Svojom jednostavnošću i mirnoćom je stvorio pozitivnu i zdravu atmosferu - zaključio je Rakitić.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 3
VIDEO

Erlić: Skupljali smo boce i živjeli u štali. Plakao sam svaku večer kada sam došao u Dinamo...
OTVORIO DUŠU

Erlić: Skupljali smo boce i živjeli u štali. Plakao sam svaku večer kada sam došao u Dinamo...

Kao mali sam navijao za Hajduk i nadam se da ću jednog dana zaigrati na punom Poljudu. A završio sam za kuhara i volio bih napraviti ručak Severini i večeru Cristianu Ronaldu. Benzema se naljutio kad sam ga uštipnuo

Tko će biti prvak ako Dinamo i Rijeka imaju isti broj bodova?
KALKULACIJE

Tko će biti prvak ako Dinamo i Rijeka imaju isti broj bodova?

Sudar odluke mogao bi se dogoditi, i vjerojatno će to zaista i biti, međusobni derbi na Rujevici u nedjelju (19.30 sati). Rijeka dočekuje Dinamo u izravnom okršaju
Sopić: Častio sam na benzinskoj unatoč porazu, a u klubu su me dočekala samo smrknuta lica...
JUTRO NAKON PORAZA

Sopić: Častio sam na benzinskoj unatoč porazu, a u klubu su me dočekala samo smrknuta lica...

Cijela je Hrvatska bila sigurna da ćemo izgubiti i evo, gospodo, izgubili smo, a i dalje imamo sve u rukama. Ako želimo biti prvaci, moramo jednom dobiti i Dinamo. Svima sam u klubu rekao "Nemojte da ja, Zagrepčanin, budem veći optimist od vas, Riječana"