To je to što me zanima!

Ivan je stigao kući: 'Dobro je!' Raquel pripremila specijalitet

PROBLEM S PRIJEVOZOM Ivan se vratio u Barcelonu iz Cardiffa pa je zapeo u zračnoj luci El Prat zbog blokade prosvjednika. Supruga Raquel pripremila mu je omiljeno jelo, bezglutenski biskvit s mrkvom
Vidi originalni članak

Ivan Rakitić (31) javio se u ponedjeljak navečer kako je sretno stigao kući nakon problema s prijevozom od zračne luke El Prat u Barceloni do njegova doma po povratku iz Walesa, gdje je s Hrvatskom remizirao 1-1 u kvalifikacijama za Europsko prvenstvo.

"Dobro sam i u kući sam sa svojim princezama. Hvala vam na porukama", napisao je Ivan uz fotografiju kako pokazuje palac gore i nekoliko emotikona koji otkrivaju kako je morao dosta pješačiti.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Naime, aerodrom u glavnom gradu Katalonije blokirali su prosvjednici zbog presuda protiv vodećih dužnosnika te autonomne španjolske pokrajine. Odgođeno je 16 letova, a došlo je do prekida i željezničkog prometa prema gradu.

Dom Rakitićevih nalazi se u Gavi Mar, predgrađu Barcelone desetak kilometara zapadno od zračne luke na obali Sredozemlja. Iako je imao problema s pronalaskom prijevoza, Ivan nije prehodao tu udaljenost za koju bi mu trebala oko dva sata, već je nakon nekog vremena uspio uhvatiti taksi.

 

A kući su ga dočekale supruga Raquel (29) i kćeri Althea (6) i Adara (3). Na stolu je bilo spremno Ivanovo omiljeno jelo: bezglutenski biskvit s mrkvom.

"Pogledaj tko te čeka, Ivane. Biskvit bez glutena od mame. Volim te", napisala je Raquel.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Naime, hrvatski nogometaš mora paziti na prehranu zbog celijakije, bolesti zbog koje mu probavni trakt ne tolerira gluten.

- Puno puta nakon utakmica znao sam se osjećati loše i napuhano. Nisam se dobro oporavljao. Zbog toga sam promijenio čitavu prehranu pa kod kuće pijem samo vodu, nema gaziranih pića, i radio sam s ljudima koji su mi puno pomogli - rekao je lani Ivan u intervjuu za El País i dodao:

 

- Otkad sam promijenio prehranu, opravljam se puno bolje i brže, nemam više nikakvih problema. Mislio sam da oni nisu toliko važni, ali sad sam shvatio da su itekako bitni.

Uz pažljivo pripremljeno jelo drage mu Raquel sigurno je brzo vratio izgubljenu energiju.

Idi na 24sata

Komentari 20

  • papilon100 15.10.2019.

    Igrajuci tako vaznu evropsku utakmicu cekam skoncetrirano nabacaj sa kuta sa dva slona na ledima jedina mogucnost je bila prdnut da se culo na tribine i normalen da se tipovi zbunili a ja zabio za pobjedu.Posle me pitali dali sam to ja bi velim ma daj ja ko sminker da prdim haha.

  • Papatest 15.10.2019.

    Dobro je da nije našao Muju u krevetu

  • kirbi78 15.10.2019.

    Raketa, ljudina i kralj

Komentiraj...
Vidi sve komentare