Obavijesti

Sport

Komentari 20

Ivan je stigao kući: 'Dobro je!' Raquel pripremila specijalitet

Ivan je stigao kući: 'Dobro je!' Raquel pripremila specijalitet
1

PROBLEM S PRIJEVOZOM Ivan se vratio u Barcelonu iz Cardiffa pa je zapeo u zračnoj luci El Prat zbog blokade prosvjednika. Supruga Raquel pripremila mu je omiljeno jelo, bezglutenski biskvit s mrkvom

VIDEO

Ivan Rakitić (31) javio se u ponedjeljak navečer kako je sretno stigao kući nakon problema s prijevozom od zračne luke El Prat u Barceloni do njegova doma po povratku iz Walesa, gdje je s Hrvatskom remizirao 1-1 u kvalifikacijama za Europsko prvenstvo.

"Dobro sam i u kući sam sa svojim princezama. Hvala vam na porukama", napisao je Ivan uz fotografiju kako pokazuje palac gore i nekoliko emotikona koji otkrivaju kako je morao dosta pješačiti.

Pokretanje videa...

00:05

Naime, aerodrom u glavnom gradu Katalonije blokirali su prosvjednici zbog presuda protiv vodećih dužnosnika te autonomne španjolske pokrajine. Odgođeno je 16 letova, a došlo je do prekida i željezničkog prometa prema gradu.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Dom Rakitićevih nalazi se u Gavi Mar, predgrađu Barcelone desetak kilometara zapadno od zračne luke na obali Sredozemlja. Iako je imao problema s pronalaskom prijevoza, Ivan nije prehodao tu udaljenost za koju bi mu trebala oko dva sata, već je nakon nekog vremena uspio uhvatiti taksi.

 

A kući su ga dočekale supruga Raquel (29) i kćeri Althea (6) i Adara (3). Na stolu je bilo spremno Ivanovo omiljeno jelo: bezglutenski biskvit s mrkvom.

"Pogledaj tko te čeka, Ivane. Biskvit bez glutena od mame. Volim te", napisala je Raquel.

Pokretanje videa...

00:05

Naime, hrvatski nogometaš mora paziti na prehranu zbog celijakije, bolesti zbog koje mu probavni trakt ne tolerira gluten.

- Puno puta nakon utakmica znao sam se osjećati loše i napuhano. Nisam se dobro oporavljao. Zbog toga sam promijenio čitavu prehranu pa kod kuće pijem samo vodu, nema gaziranih pića, i radio sam s ljudima koji su mi puno pomogli - rekao je lani Ivan u intervjuu za El País i dodao:

 

- Otkad sam promijenio prehranu, opravljam se puno bolje i brže, nemam više nikakvih problema. Mislio sam da oni nisu toliko važni, ali sad sam shvatio da su itekako bitni.

Uz pažljivo pripremljeno jelo drage mu Raquel sigurno je brzo vratio izgubljenu energiju.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 20
VIDEO

Dinamo - Varaždin 2-1: Modri nisu dopustili iznenađenje, Rijeka je sada na plus dva!
ZAOSTALA UTAKMICA

Dinamo - Varaždin 2-1: Modri nisu dopustili iznenađenje, Rijeka je sada na plus dva!

Dinamo je u zaostaloj utakmici 5. kola HNL-a pobijedio Varaždin 2-1 golovima Baturine i Vidovića, dok je gostima gol nade dao Drožđek nakon velike pogreške Theophile-Catherinea. Ipak, Varaždinci s igračem manje nisu uspjeli do iznenađenja

Modrić ostao na klupi pa se naljutio na Ancelottija: Nemojte mi suditi po toj utakmici...
PIŠU ŠPANJOLSKI MEDIJI

Modrić ostao na klupi pa se naljutio na Ancelottija: Nemojte mi suditi po toj utakmici...

Kroos i Modrić su ove sezone bili samo jednom starteri, protiv Atletica u prvenstvu, kada je Real izgubio. Njemački veznjak obično počinje, pogotovo u najvažnijim utakmicama, dok Modrić čeka šansu s klupe
Real Madrid u drami izbacio  Manchester City iz Lige prvaka! Modrić i Kova promašili penale
ČETVRTFINALE LIGE PRVAKA

Real Madrid u drami izbacio Manchester City iz Lige prvaka! Modrić i Kova promašili penale

Real Madrid izborio je polufinale Lige prvaka nakon što je u lutriji penala bio bolji od Manchester Cityja, a hrvatski reprezentativci Luka Modrić i Mateo Kovačić promašili su penale za svoje momčadi