To je to što me zanima!

Messi i Suárez okrenuli Sevillu, Rakitić dobio ovacije navijača

Barcelona je pobijedila Sevillu 2-1 u 11. kolu Primere na Sánchez Pizjuánu. Vitolo je zabio za domaćine, a preokret su donijeli Lionel Messi i Luis Suárez. Ivan Rakitić igrao je do 73. minute
Vidi originalni članak

Barcelona je neokrznuta preživjela teško gostovanje u Sevilli. Katalonski ponos prošao je put od zaostatka do pobjede 2-1 na Sánchez Pizjuánu i vratio se na dva boda minusa za vodećim sastavom Primere Real Madridom nakon 11. kola Primere.

Andalužani su odlično otvorili utakmicu, svjesni da im pobjeda otvara vrata drugog mjesta na ljestvici. Tom su se dosegu približili već u 15. minuti kad je Vitolo završio kontranapad u koji ga je lansirao Pablo Sarabia.

Barcelona je strpljivo čekala svoju šansu i dočekala je dvije minute prije odlaska na odmor. Neymar mu je lijepo servirao loptu na rubu šesnaesterca, a Lionel Messi zabio 27. gol protiv Seville u karijeri u svim natjecanjima, što je više nego što je zabio ijednom drugom klubu.

Katalonci su nastavak otvorili konkretnije i bili bliže drugom golu. Prvi se u šansi našao nekadašnji kapetan Andalužana Ivan Rakitić, čiji je udarac u 49. minuti obranio Sergio Rico. No golman Seville nije mogao ništa malo nakon isteka sat vremena igre.

Messi je ovaj put bio asistent, a egzekutor Luis Suárez. Urugvajac je zabio osmi gol u prvenstvu ove sezone, čime se izjednačio sa suigračem Messijem na vrhu ljestvice strijelaca.

Rakitić je u 73. minuti izašao iz igre uz ovacije ispunjenog Sánchez Pizjuána koji mu nije zaboravio sve ono što je napravio za klub, a samo minutu poslije Sevilla je mogla izjednačiti. Steven N'Zonzi pucao je glavom sa šest-sedam metara, ali nije bio precizan.

Drhtali su u samoj završnici navijači gostiju jer je Sevilla sve karte bacila u napad, ali promjene rezultata ipak nije bilo. Tako "blaugrana" i dalje drži korak za Realom, a andaluzijski ponos pada na peto mjesto sa šest bodova zaostatka za Madriđanima. Tamo ga je pomaknuo Villarreal koji je pobijedio Betis 2-0.

Idi na 24sata

Komentari 138

  • eddot 07.11.2016.

    Mesi, pa 3 prazna mjesta, pa onda ostali igraci.

  • eddot 07.11.2016.

    Mesi, pa 3 prazna mjesta, pa onda ostali igraci.

  • eddot 07.11.2016.

    Mesi, pa 3 prazna mjesta, pa onda ostali igraci.

Komentiraj...
Vidi sve komentare