Obavijesti

Sport

Komentari 138

Messi i Suárez okrenuli Sevillu, Rakitić dobio ovacije navijača

Messi i Suárez okrenuli Sevillu, Rakitić dobio ovacije navijača
1

Barcelona je pobijedila Sevillu 2-1 u 11. kolu Primere na Sánchez Pizjuánu. Vitolo je zabio za domaćine, a preokret su donijeli Lionel Messi i Luis Suárez. Ivan Rakitić igrao je do 73. minute

VIDEO

Barcelona je neokrznuta preživjela teško gostovanje u Sevilli. Katalonski ponos prošao je put od zaostatka do pobjede 2-1 na Sánchez Pizjuánu i vratio se na dva boda minusa za vodećim sastavom Primere Real Madridom nakon 11. kola Primere.

Andalužani su odlično otvorili utakmicu, svjesni da im pobjeda otvara vrata drugog mjesta na ljestvici. Tom su se dosegu približili već u 15. minuti kad je Vitolo završio kontranapad u koji ga je lansirao Pablo Sarabia.

Barcelona je strpljivo čekala svoju šansu i dočekala je dvije minute prije odlaska na odmor. Neymar mu je lijepo servirao loptu na rubu šesnaesterca, a Lionel Messi zabio 27. gol protiv Seville u karijeri u svim natjecanjima, što je više nego što je zabio ijednom drugom klubu.

Katalonci su nastavak otvorili konkretnije i bili bliže drugom golu. Prvi se u šansi našao nekadašnji kapetan Andalužana Ivan Rakitić, čiji je udarac u 49. minuti obranio Sergio Rico. No golman Seville nije mogao ništa malo nakon isteka sat vremena igre.

Messi je ovaj put bio asistent, a egzekutor Luis Suárez. Urugvajac je zabio osmi gol u prvenstvu ove sezone, čime se izjednačio sa suigračem Messijem na vrhu ljestvice strijelaca.

Remontada de mérito para sumar 3 puntos dificilísimos. Muchas gracias, como siempre, al sevillismo por su cariño 🤗 A...

Posted by Ivan Rakitić on 6. studenoga 2016

Rakitić je u 73. minuti izašao iz igre uz ovacije ispunjenog Sánchez Pizjuána koji mu nije zaboravio sve ono što je napravio za klub, a samo minutu poslije Sevilla je mogla izjednačiti. Steven N'Zonzi pucao je glavom sa šest-sedam metara, ali nije bio precizan.

Drhtali su u samoj završnici navijači gostiju jer je Sevilla sve karte bacila u napad, ali promjene rezultata ipak nije bilo. Tako "blaugrana" i dalje drži korak za Realom, a andaluzijski ponos pada na peto mjesto sa šest bodova zaostatka za Madriđanima. Tamo ga je pomaknuo Villarreal koji je pobijedio Betis 2-0.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 138
VIDEO

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss
OTIŠAO 'KRALJ MAFIJE'

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss

Velibor Džarovski preminuo je u 75. godini, javljaju mediji iz SJeverne Makedonije. Samoporzvani "kralj nogometne mafije" umro je nakon kraće bolesti, a vijest je potvrdila i obitelj.

Najskuplji svjetski nogometaš u tajnosti ljubi pet godina stariju. Fanovi joj pišu da nije stvarna
'TOTALNO JE OPČINJENA'

Najskuplji svjetski nogometaš u tajnosti ljubi pet godina stariju. Fanovi joj pišu da nije stvarna

Jude Bellingham u vezi je s Nizozemkom Laurom Celijom Valk, objavio je The Sun. Ona zadnjih tjedana boravi u njegovu madridskom domu i mnogima se pohvalila o tome
Dinamov zaokret: Najboljima još veće plaće, a sa strancima nikad nismo napravili razliku
'OKREĆEMO SE MLADIMA'

Dinamov zaokret: Najboljima još veće plaće, a sa strancima nikad nismo napravili razliku

Marko Marić kaže: Teško profiliramo krilne igrače, a razvijamo sjajne vezne pa takve ne treba tražiti u inozemstvu. Davanje velikih i dugoročnih ugovora djeci od 18 godina je loše. Svi koji su otišli iz Dinama sa 16 godina, do 19. su bili u puno slabijem klubu