To je to što me zanima!

Rakitić: Vjerujem da ćemo biti pravi, Igor je donio nešto novo

Za sve nas ovo je nešto novo. Igrao sam samo kod Slavena Bilića, ali motiv je i dalje ostao isti. Želimo na SP i vjerujem da ćemo uspjeti, izjavio je naš Ivan Rakitić...
Vidi originalni članak

Ivan Rakitić s posebnim emotivnim nabojem očekuje utakmicu Hrvatska Švicarska.

- Meni je ovo jedna od najljepših utakmica, to su sve moji prijatelji, sve ih dobro poznajem jer sam od desete godine bio s njima. Ovo je utakmica koju sam dugo čekao i radujem joj se, jedva čekam srijedu – priznao je Rakitić, koji nije štedio komplimente na račun svojih bivših suigrača.

- Oni su fenomenalni, imaju jako puno mladih koji su napravili veliki korak naprijed. Puno je igrača otišlo u veće klubove i bit će nam vrlo teško. No mi se moramo suprotstaviti svakom protivniku i ja vjerujem da ćemo biti pravi – kazao je Rakitić koji je pozdravio promjene u reprezentaciji.

- Za sve nas ovo je nešto novo. Igrao sam samo kod Slavena, ali motiv je i dalje ostao. Nismo bili na SP, sad želimo otići. Bilo je dobro, no promjena je dobrodošla, jer vjerujem da nas sve čeka još bolje vrijeme. Puno je mladih koji žele napraviti korak naprijed – kazao Rakitić, koji je oduševljen dobrim igrama Hajduka i Slaven Belupa.

- Više sam pratio Slaven, jer su Španjolci više pisali o tome. Očekivali su da će jednostavno proći ali su se na kraju pitali: ''Što se dogodilo, kako smo izgubili u Hrvatskoj''. Sve je to veliki plus za hrvatski nogomet. Sve su Hrvate učinili ponosnim. Kad vidite da cijeli stadion plješće igračima Hajduka nakon poraza od Intera, da ih toliko u ovoj besparici ode u Milano.... Sve je to fenomenalno, očito je da Hrvatska živi za nogomet, a to je nama koji smo na terenu najdraže.

Podršku reprezentaciji najavio je i Ante Vukušić, koji se nada pokojoj minuti.

- Nadam se da će reprezentacija na Poljudu imati podršku poput Hajduka, a što se tiče mog nastupa, ja sam spreman. No nije moje da pričam o tome, to je na izborniku da odluči koga će koristiti a koga ne.


Idi na 24sata

Komentari 8

  • LongliveUSAforever 14.08.2012.

    "Igor je donio nešto novo"???? A šta to,pa jos niste sa njime ni zaigrali.Osim ako ne misli da je donio neke nove igrace.

  • IvicaPajk 13.08.2012.

    Bravo Ivane...i još ako budeš stalno igrao u Sevilli nema sumnje da budete pravi

  • mali zeleni prigorec 13.08.2012.

    Sve se bu vidlo, kad tad.

Komentiraj...
Vidi sve komentare