Obavijesti

Sport

Komentari 8

Rakitić: Vjerujem da ćemo biti pravi, Igor je donio nešto novo

Rakitić: Vjerujem da ćemo biti pravi, Igor je donio nešto novo
1

Za sve nas ovo je nešto novo. Igrao sam samo kod Slavena Bilića, ali motiv je i dalje ostao isti. Želimo na SP i vjerujem da ćemo uspjeti, izjavio je naš Ivan Rakitić...

VIDEO

Ivan Rakitić s posebnim emotivnim nabojem očekuje utakmicu Hrvatska Švicarska.

- Meni je ovo jedna od najljepših utakmica, to su sve moji prijatelji, sve ih dobro poznajem jer sam od desete godine bio s njima. Ovo je utakmica koju sam dugo čekao i radujem joj se, jedva čekam srijedu – priznao je Rakitić, koji nije štedio komplimente na račun svojih bivših suigrača.

- Oni su fenomenalni, imaju jako puno mladih koji su napravili veliki korak naprijed. Puno je igrača otišlo u veće klubove i bit će nam vrlo teško. No mi se moramo suprotstaviti svakom protivniku i ja vjerujem da ćemo biti pravi – kazao je Rakitić koji je pozdravio promjene u reprezentaciji.

- Za sve nas ovo je nešto novo. Igrao sam samo kod Slavena, ali motiv je i dalje ostao. Nismo bili na SP, sad želimo otići. Bilo je dobro, no promjena je dobrodošla, jer vjerujem da nas sve čeka još bolje vrijeme. Puno je mladih koji žele napraviti korak naprijed – kazao Rakitić, koji je oduševljen dobrim igrama Hajduka i Slaven Belupa.

- Više sam pratio Slaven, jer su Španjolci više pisali o tome. Očekivali su da će jednostavno proći ali su se na kraju pitali: ''Što se dogodilo, kako smo izgubili u Hrvatskoj''. Sve je to veliki plus za hrvatski nogomet. Sve su Hrvate učinili ponosnim. Kad vidite da cijeli stadion plješće igračima Hajduka nakon poraza od Intera, da ih toliko u ovoj besparici ode u Milano.... Sve je to fenomenalno, očito je da Hrvatska živi za nogomet, a to je nama koji smo na terenu najdraže.

Podršku reprezentaciji najavio je i Ante Vukušić, koji se nada pokojoj minuti.

- Nadam se da će reprezentacija na Poljudu imati podršku poput Hajduka, a što se tiče mog nastupa, ja sam spreman. No nije moje da pričam o tome, to je na izborniku da odluči koga će koristiti a koga ne.


Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 8
VIDEO

VIDEO Je li ovo najbolji gol u HNL-u ove sezone?! Pogledajte nezaustavljivi projektil Ekonga
SAŽETAK ISTRA - SLAVEN

VIDEO Je li ovo najbolji gol u HNL-u ove sezone?! Pogledajte nezaustavljivi projektil Ekonga

PULA - Nogometaši Istre 1961 pobijedili su Slaven Belupo 3-0 u Puli u utakmici 32. kola HNL-a. Puljani su poveli u šestoj minuti golom Eliasa Fileta iz penala. Emmanuel Ekong u 15. minuti zabio je možda i najbolji gol u HNL-u ove sezone nezaustavljim projektilom s barem 25 metara daljine. A za konačnih 3-0 lopta se odbila od golmana Slavena Ivana Sušaka.

UŽIVO Varaždin - Dinamo 0-0: Pravi HNL raritet u Varaždinu, 15 udaraca u prvih 45 minuta!
MODRI U SUSJEDSTVU

UŽIVO Varaždin - Dinamo 0-0: Pravi HNL raritet u Varaždinu, 15 udaraca u prvih 45 minuta!

Varaždin je zadnji put zaustavio Dinamo na domaćem terenu, a prije 10 dana "modri" su teškom mukom slavili na Maksimiru. Sada imaju novu priliku prenoćiti na prvome mjestu uoči derbija s Rijekom
VIDEO Kramarić u žestokoj svađi s navijačem nakon poraza
IZ NEPOZNATIH RAZLOGA

VIDEO Kramarić u žestokoj svađi s navijačem nakon poraza

Andrej Kramarić zabio je dva gola u porazu Hoffenheima u 31. kolu Bundeslige, a nakon utakmice kamere su ga uhvatile u žestokoj svađi s navijačem