To je to što me zanima!

Ramsey ljut na Arsenal: Odlazi iz kluba, a želi ga 'Special one'

Aaron Ramsey će na ljeto otići iz Arsenala. Razočaran je jer mu Arsenal nije ponudio novi ugovor. Engleski mediji javljaju da su se u borbu za igrača uključili Mourinho i Sarri
Vidi originalni članak

Velški veznjak Aaron Ramsey (27) jedan je od najboljih igrača koji će se iduće ljeto naći na mercatu. Istječe mu ugovor s Arsenalom, a u londonskom klubu ga ne žele produljiti. Odbio je zadnji ponudu Arsenalove uprave i na ljeto će kao slobodan igrač napustiti Topnike i otići u novu sredinu.

Engleske Daily Star javlja da su Jose Mourinho i Maurizio Sarri bacili oko na Velšanina koji je u Arsenalu od 2010. kada je došao iz Cardiffa. Manchester United i Chelsea ga žele već u siječnju kada bi ga mogli dobiti po puno povoljnijoj cijeni, budući da Ramsey na ljeto može otići kao slobodan igrač.

Aaron Ramsey je razočaran što je ponuda za novi ugovor povučena od strane Arsenala.

- Ugovora nema i povučen je sa stola tako da nemam o čemu razmišljati - odbrusio je Ramsey.

- Nemam pojma zašto jer smo se prije par tjedana dogovorili oko uvjeta i ja sam bio spreman potpisati. Očito se nešto dogodilo, ali nisam siguran što. Ponude o produljenju više nema - zaključio je Velšanin.

Idi na 24sata

Komentari 13

  • Gunersss_ 04.11.2018.

    Ne kuzim ovo stvarno..brutalan igrac a kad zabije gol onda je to eurogol! Super tehnicar JEDINO ako je ovo istina onda mogu razlog biti ozljede,jer ima bome staklene noge.

  • čoviksjuga 04.11.2018.

    Jeste da je još relativno mlad ali ipak ništa više od njega !

  • mandrillost 04.11.2018.

    U Lpoolu je tebi mjesto!!Kloop bi te preporodio i napravio jos boljim igracem!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare