To je to što me zanima!

Rane s priprema za Khabiba: Gaethje išao na šivanje brade

Justin Gaethje (31) polako se priprema za ulazak u oktogon protiv prvaka lake kategorije Khabiba Nurmagomedova (31) na čije se hrvanje mora posebno pripremiti, a jedan je hrvački trening platio sa nekoliko šavova
Vidi originalni članak

Protiv Tonyja Fergusona (35) pokazao je kako dobro može izgledati u oktogonu kad koristi pametnu strategiju i ne upušta se u otvoreni rat bez potrebe i tako je zaradio privremeni naslov prvaka lake kategorije. Justin Gaethje (31) borit će se za ujedinjenje titula sa 'dagestanskim orlom' Khabibom Nurmagomedovim (31) za čije se hrvanje mora posebno pripremati kao borac koji preferira stojku.

VIDEO: PRETUČENA ZVIJEZDA Prebio ga ko mačku: Ferguson pokazao brutalne posljedice...

 

S obzirom na kvalitetu Khabibovog partera, Gaethje je svjestan da se mora posebno fokusirati na obranu od rušenja, a prilikom treniranja došlo je do nezgode te je zaradio posjekotinu na bradi.

- Trebat će mi nekoliko šavova. Stradao sam na hrvačkom treningu prilikom slučajnog sudara glavama - napisao je Gaethje uz fotografiju.

Još se ne zna točan datum borbe za ujedinjenje titula lake kategorije, a iako se spominjalo da bi borba mogla biti u rujnu, nagađa se da bi se to moglo dogoditi u rujnu, mjesec dana nakon što u teškoj kategoriji u oktogon treći put izađu Stipe Miočić (37) i Daniel Cormier (41). 

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare