Obavijesti

Sport

Komentari 20

Prebio ga ko mačku: Ferguson pokazao brutalne posljedice...

Prebio ga ko mačku: Ferguson pokazao brutalne posljedice...
5

Izgubio je u borbi koja mu je došla kao zamjenska i poraz ga je vratio nekoliko koraka unatrag, ali Tony Ferguson sjajno je raspoložen. Supruga Cristina tješila ga je u bolničkoj sobi

VIDEO

Prije koji tjedan vjerojatno je sanjao kako uzima pojas u lakoj kategoriji od Khabiba Nurmagomedova (31), a jučer ga je brutalno pretukao Justin Gaethje (31) i srušio mu snove o toliko iščekivanom meču.

Tony Ferguson (36) izgubio je tehničkim nokautom u petoj rundi glavne borbe UFC-a 249 nakon niza teških udaraca u glavu zbog kojih nije mogao vidjeti. Lice mu je bilo obliveno krvlju.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

00:35

"El Cucuy" morao je u bolnicu sanirati veliku posjekotinu ispod desnog oka, a slomljena mu je i obritalna kost. Primio je 143 udarca, od čega točno 100 u glavu (69 posto). S druge strane, on je pogodio protivnika 136 puta, ali samo 64 puta u glavu (47 posto).

Ali ako ste mislili da ga je to oneraspoložilo, varate se.

Ferguson je samo nekoliko sati nakon meča, s priključenom infuzijom, zaplesao u bolničkoj sobi kao da slavi pobjedu.

"Ono kad ti kažu da će te otpustiti iz bolnice", poručio je uz video.

MMA: UFC 249-Ferguson vs Gaethje

S više od dva milijuna pratitelja na Instagramu podijelio je i kako izgleda njegovo lice nakon "krpanja" liječnika. S njim je u društvu bila supruga Cristina.

"Volim te, djevojčice. Hvala ti što se brineš za mene. Sretan Majčin dan!", napisao joj je.

Bračni par Ferguson ima četverogodišnjeg sina Anthonyja, a prošle godine u javnost je iscurio njen zahtjev sudu da zabrani mužu da joj se približava.

Naime, Tony je postao sve agresivniji u obitelji, u jednoj situaciji je odgurnuo Cristinu i njenu majku i odveo sina sa sobom na šest dana bez javljanja.

Pamet mu se pomutila, vjerovao je da su mu ugradili čip za praćenje tijekom operacije koljena i morao je kod psihijatra. Supruga je potom odustala od zahtjeva, Tony se vratio borbama, no sad mu predstoji novi težak i dug put želi li napasti vrh.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 20
VIDEO

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss
OTIŠAO 'KRALJ MAFIJE'

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss

Velibor Džarovski preminuo je u 75. godini, javljaju mediji iz SJeverne Makedonije. Samoporzvani "kralj nogometne mafije" umro je nakon kraće bolesti, a vijest je potvrdila i obitelj.

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...
NEVJEROJATAN SKOK

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...

ISLAND - Japanac Ryoyu Kobayashi na Islandu je postavio neslužbeni svjetski rekord u skijaškim skokovima. Preletio je čak 291 metar na posebno izgrađenoj skakaonici u skijaškom centru Hlidarfjall, a srušio je službeni svjetski rekord za 37,5 metara. U zraku je bio osam sekundi i postigao najveću brzinu od 107,5 kilometara na sat.
Sopić za 24sata: U Lokomotivi smo si sami prali dresove, zapili premije pa na burek i trening
NEPOZNATO O TRENERU RIJEKE

Sopić za 24sata: U Lokomotivi smo si sami prali dresove, zapili premije pa na burek i trening

Plus+ Željko Sopić, trener Rijeke, prisjetio se dana u lokosima, koji mu stoje na putu do naslova: Taj trening išli smo kao "zemlja - zrak", kao da sutra ne postoji. A nitko ne zna da smo cijelu noć bili vani