Sport

Komentari 20

Prebio ga ko mačku: Ferguson pokazao brutalne posljedice...

Prebio ga ko mačku: Ferguson pokazao brutalne posljedice...

Izgubio je u borbi koja mu je došla kao zamjenska i poraz ga je vratio nekoliko koraka unatrag, ali Tony Ferguson sjajno je raspoložen. Supruga Cristina tješila ga je u bolničkoj sobi

Prije koji tjedan vjerojatno je sanjao kako uzima pojas u lakoj kategoriji od Khabiba Nurmagomedova (31), a jučer ga je brutalno pretukao Justin Gaethje (31) i srušio mu snove o toliko iščekivanom meču.

Tony Ferguson (36) izgubio je tehničkim nokautom u petoj rundi glavne borbe UFC-a 249 nakon niza teških udaraca u glavu zbog kojih nije mogao vidjeti. Lice mu je bilo obliveno krvlju.

POGLEDAJTE VIDEO:

"El Cucuy" morao je u bolnicu sanirati veliku posjekotinu ispod desnog oka, a slomljena mu je i obritalna kost. Primio je 143 udarca, od čega točno 100 u glavu (69 posto). S druge strane, on je pogodio protivnika 136 puta, ali samo 64 puta u glavu (47 posto).

Ali ako ste mislili da ga je to oneraspoložilo, varate se.

Ferguson je samo nekoliko sati nakon meča, s priključenom infuzijom, zaplesao u bolničkoj sobi kao da slavi pobjedu.

"Ono kad ti kažu da će te otpustiti iz bolnice", poručio je uz video.

S više od dva milijuna pratitelja na Instagramu podijelio je i kako izgleda njegovo lice nakon "krpanja" liječnika. S njim je u društvu bila supruga Cristina.

"Volim te, djevojčice. Hvala ti što se brineš za mene. Sretan Majčin dan!", napisao joj je.

Bračni par Ferguson ima četverogodišnjeg sina Anthonyja, a prošle godine u javnost je iscurio njen zahtjev sudu da zabrani mužu da joj se približava.

Naime, Tony je postao sve agresivniji u obitelji, u jednoj situaciji je odgurnuo Cristinu i njenu majku i odveo sina sa sobom na šest dana bez javljanja.

Pamet mu se pomutila, vjerovao je da su mu ugradili čip za praćenje tijekom operacije koljena i morao je kod psihijatra. Supruga je potom odustala od zahtjeva, Tony se vratio borbama, no sad mu predstoji novi težak i dug put želi li napasti vrh.

Najčitaniji članci