To je to što me zanima!

Rangers je izbjegao poraz od Celtica, ostao udaljen 33 boda!

Zeleni su dominirali, Stuart Armstrong se napromašivao, ali nisu pobijedili... tek drugi put u ligaškoj utakmici ove sezone! Jozo Šimunović nije ulazio u Old Firmu koji je završio 1-1
Vidi originalni članak

Celtic je u još jednom Old Firmu još jednom nadigrao vječnog rivala Rangers, koji je daleko od slavnih dana, ali ipak je prekinut njegov niz nepobjedivosti. Naime, na Celtic Parku bilo je 1-1.

Golom Stuarta Armstronga, koji je, iako je Dembele bio na terenu, najviše prijetio plavima, Celtic je vodio, ali u 87. je Hill izjednačio te je tek drugi put ove sezone u ligaškoj utakmici Celtic ostao bez pobjede! Ima 26 pobjeda i dva remija te gol-razliku 74-17!

U 30. je minuti Armstrong pogodio vratnicu iz slobodnog udarca, nakon što se lopta odbila od živoga zida. Potom je u 36. s ruba šesnaesterca lijepo pogodio za 1-0, a u drugom poluvremenu Dembele i opet Armstrong promašili su dobre šanse.

Da ne bi ispalo da je sve bilo jednosmjerno, imao je i Rangers dvije šanse, ali oba je puta Craig Gordon, kojeg Celtic nije htio pustiti u Chelsea da bude rezerva Courtoisu, zaustavio Martyna Waghorna.

U 87. minuti Gordon je samo odbio udarac Hyndmana, a Hill je natrčao na loptu i gurnuo je u mrežu za 1-1.

Jozo Šimunović ostao je na Celticovoj klupi, a zeleni na vrhu imaju 25 bodova više od drugog Aberdeena i 33 boda više od trećeg Rangersa!

Idi na 24sata

Komentari 15

  • Blue Moon has risen 12.03.2017.

    Smiješna liga.

  • Mthesecond 12.03.2017.

    Obratiti pažnju na skupljačicu lopti iza gola kad su Rangersi izjednačili...Nije baš to najbolje primila :)) Fino je počastila igrače...Hahaha...Da se pročitati s usana što im je poručila :)) Utakmica visokog naboja,ta dva kluba vole se ko pas i mačka što se veli :)) Odnos Hajduk-Dinamo je ništa naspram tenzija kakve se javljaju tu...

  • Ivano22 12.03.2017.

    Ovaj glasgow me podsjeca na hajduk

Komentiraj...
Vidi sve komentare