To je to što me zanima!

Rapsodija u Šibeniku: Koji gol je ljepši? Osam komada, teško je odlučiti. Najbolje da pogledate

Kada god Rijeka igra, spektakl je zajamčen. Totalni i otvoreni nogomet s puno golova. To smo vidjeli i danas. Riječani su u 33. kolu Prve HNL pobijedili Šibenik 5-3, a prvo ime definitivno je Josip Drmić koji je s hat-trickom došao do 21. gola u prvenstvu
Vidi originalni članak

Osam golova, preokreti, hat-trick i pregršt sjajnih poteza. Bio je to HNL u svom najsjajnijem ruhu i pravi specijalitet za sve nogometne sladokusce.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Kada god Rijeka igra, spektakl je zajamčen. Totalni i otvoreni nogomet s puno golova. To smo vidjeli i danas. Riječani su u 33. kolu Prve HNL pobijedili Šibenik 5-3, a prvo ime definitivno je Josip Drmić koji je s hat-trickom došao do 21. gola u prvenstvu i primakao se Marku Livaju na samo dva gola zaostatka.

Sve golove pogledajte OVDJE. 

Bila je to ludnica na Šubićevcu u kojoj su golmani svako malo vadili loptu iz mreže. Rijeka je krenula napadački i zabila već u 12. minuti. Ampem je sjajno ubacio pred gol, a tamo se najbolje snašao Josip Drmić i iz same blizine zabio za 1-0. 

Redale su se šanse Riječana, novi gol visio je u zraku, ali žestoko su se napromašivali. I kako to inače bude, stiže kazna. 

Iz prve prave prilike Šibenik se vratio u 27. minuti. Antonio Marin ubacio je iz kornera, a najviši u skoku bio je Mesa koji je zabio pored Labrovića. Osam minuta kasnije euforija na Šubićevcu i potpuni preokret Šibenika. 

Delić je prošao nekoliko igrača Rijeke, napravio dar-mar i pucao u donji desni kut. Labrović je to obranio, ali i odbio ravno na nogu Grezde koji je pogodio za 2-1.

Ipak, nije dugo trajalo slavlje domaćih. Rijeka je izjednačila samo minutu kasnije golom Pavičića koji je sjajno s 12 metara pogodio suprotni kut. 

I taj gol preporodio je Riječane, a ugasio Šibenčane. Razmahali su se gosti, otvorenog garda izašli na teren u drugom dijelu i sve je rezultiralo novim golom u 49. minuti. Krešić je zabio glavom za 3-2 nakon ubačaja iz kornera. 

Nakon kratkog primirja, u 69. minuti minuti vidjeli smo i šesti gol koji je riješio sva pitanja oko pobjednika. Vučkić je primio loptu u kaznenom prostoru, cimnuo protivnika pa sjajno ubacio na drugu stativu gdje se pojavio Josip Drmić. Bio je precizan glavom za 4-2 i njegov drugi gol.

A hat-trick je stigao samo tri minute kasnije. Stigao je do ruba kaznenog prostora i pogodio donji desni kut pored nemoćnog Rogića. Bilo je to pravo remek djelo riječkog majstora koji se opasno približio Livaji i s 21 golom mu puše za vratom u borbi za najboljeg strijelca lige. Ni tu nije bio kraj ludoj golijadi. Nju je zaključio Bilić golom nakon ubačaja iz kornera u 79. minuti.

Zaista čudesna utakmica na Šubićevcu i ljepotica za sve nogometne sladokusce. Ludi susret koji ćemo još dugo pamtiti. 

Idi na 24sata

Komentari 59

  • ToniMontana 01.05.2022.

    Hahaha....rapsodija, možda u Sjevernoj Koreji ili Rusiji

  • kvarner👍 30.04.2022.

    A sad je na redu HaYUduk.

  • JA SAM TAJ 30.04.2022.

    Ne može loš trener i zaposlenik Hajduka voditi Šibenik.Šaljite ga nazad.

Komentiraj...
Vidi sve komentare