Obavijesti

Sport

Komentari 177

Spektakl na Šubićevcu: Rijeka gubila nakon preokreta pa u ludoj golijadi isprašila Šibenik!

Spektakl na Šubićevcu: Rijeka gubila nakon preokreta pa u ludoj golijadi isprašila Šibenik!

Rijeka je rano povela, a Šibenik okrenuo samo da bi Riječani minutu kasnije izjednačili, a onda i skroz riješili susret. Prvo ime susreta bio je Josip Drmić, koji je dao hat-trick i približio se Livaji na samo dva gola

U vatrometu golova nogometaši Rijeke su na Šubićevcu pobijedili Šibenik 5-3 (2-2), u ogledu 33. kola Prve HNL. Šibenik je, inače, krajem prvog dijela imao vodstvo 2-1.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

Juniori Rijeke: Volim te, Hajduče VIDEO

Nerijetko su u posljednje vrijeme Šibenik i Rijeka igrali potpuno otvorene utakmice koje su bile prepune pogodaka, lijepih akcija, šansi i preokreta, a sve je to imao i ovaj subotnji dvoboj na Šubićevcu pa vjerojatno i više od toga.

Rijeka je vodila 1-0, potom je Šibenik okrenuo u svoje vodstvo na 2-1, ali je zatim Rijeka kontrirala i sve okrenula u uvjerljivo slavlje od 5-3. Prvo ime susreta bio je Josip Drmić koji je postigao tri od pet riječkih golova. Ukupno je Drmić došao do brojke od 21 ligaškog pogotka ove sezone te ima dva manje od prvog strijelca lige Marka Livaje iz Hajduka.

Šibenik: HT Prva liga, 33. kolo,  HNL HNK Šibenik - NK Rijeka

Rijeka je bolje otvorila utakmicu te je njen najbolji strijelac Josip Drmić u 12. minuti zabio za startno vodstvo gostiju. No, bila je to samo najava lude utakmice budući je u 27. Mesa glavom izjednačio, a u 36. minuti Grezda doveo Šibenik u vodstvo. Prije drugog gola domaćina Skorup je iz slobodnog udarca uzdrmao gostujuću prečku, dok je najveće zasluge za drugi gol Šibenika imao Delić koji je izvrtio pola suparničke obrane.

Šibenik: HT Prva liga, 33. kolo,  HNL HNK Šibenik - NK Rijeka

No, Rijeka se vratila minutu kasnije jer je Pavičić u 37. minuti pogodio za 2-2, a potpuni preokret je uslijedio u nastavku. Krešić je u 49. zabio za 3-2, a potom je na scenu stupio Josip Drmić s dva pogotka, u 69. i 72. minuti, za 5-2 gostiju.

Ni to nije bio kraj jer je Bilić u 79. minuti smanjio na 3-5, ali tu se ipak zaustavio ovaj ludi niz pogodaka na šibenskom travnjaku.

Rijeka je ostala četvrta na ljestvici, a Šibenik na svom dosadašnjem osmom mjestu. (Hina)

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Live
33. kolo HNL-a 19:05 sati , Stadion Šubićevac, Šibenik
Šibenik
Mesa 27', Grezda 35', Bilić 79'
3 : 5
Rijeka
Drmić 12', 69', 72', Pavičić 37', Krešić 49'
Sortiranje događaja

KRAJ nevjerojatno lude utakmice u Šibeniku! Rijeka je vodila, Šibenik okrenuo da bi na koncu momčad Gorana Tomića na krilima raspoloženog Josipa Drmića (dao hat-trick) stigla do nova tri boda. Ukupno je palo osam golova na susretu s tim da se Drmić približio Marku Livaji (23) i sada zaostaje samo dva gola u utrci za najboljeg strijelca lige.

Igrat će se još tri minute sučeva dodatka.

79'

GOOOOOOOOOL! Novi gol Šibenika, ima li kraja pogocima večeras?

Pao je i osmi, sada je Bilić pogodio nakon konfuzije i slabe reakcije riječkih braniča pa Šibeniku vratio kakvu-takvu nadu!

79'

Po dvije promjene na obje strane.

Kod Šibenika su izašli Klopp i Skorup, a ušli Attys i Torres.

Kod Rijeke su igru napustili Murić i Pavičić, a zamijenili ih Vuk i Abass.

72'

GOOOOOOOL! Golijada na Šubićevcu ne prestaje, a ne staje ni Josip Drmić! Manje od tri minute nakon drugog, riječki napadač kompletirao je hat-trick.

Sada se sjajno namjestio na rubu kaznenog prostora pa fantastično naciljao donji desni kut Rogićeva gola.

Livaja (23) je sve bliže, golgeter Hajduka je na samo plus dva u utrci za najboljeg strijelca HNL-a.

Prethodno je Tomić napravio dvije promjene. Izašli su Vučkić i Selahi, a ušli Lepinjica i Bušnja.

Komentari 177