To je to što me zanima!

Raspad Uniteda kod Evertona: 'Toffeesi' im uvalili tri komada

Everton je svladao Manchester United 3-0 na Goodison Parku u 34. kolu Premier lige i napredovao na desetu poziciju, a "vragovima" umanjio šanse da budu pri vrhu
Vidi originalni članak

Everton je sjajnom partijom na Goodison Parku srušio Manchester United 3-0 i napravio medvjeđu uslugu Liverpoolu. "Crveni vragovi" kompromitirali su borbu za drugo odnosno treće mjesto, a Liverpool im se može približiti na samo četiri boda.

James McCarthy zabio je "crvenim vragovima" već u petoj minuti. Sve je napravio sam, prošao po desnoj strani i pogodio za 1-0. United je odgovorio pokušajem Fellainija koji ipak nije pogodio okvir. A u 35. minuti primili su novi.

Leighton Baines izveo je tri kornera u nizu, a treći je bio sretan; John Stones bio je strijelac, a Young je na crti zakucao loptu u mrežu. Uvjerljivu pobjedu Evertona koja mu jamči deseto mjesto premijerligaške ljestvice potvrdio je Kevin Mirallas u 74. minuti.

Idi na 24sata

Komentari 74

  • lolito 28.04.2015.

    Rasuli ih Toffies...:)

  • ci 3 pi 0 26.04.2015.

    van Gaal majstore....tooooooooooo

  • Ronaldo United 26.04.2015.

    Ocekivao sam poraz kad sam vidio sastav. Blind ne moze na sredinu terena. Mata mu na krilu a njegova pozicija iza napadaca, igrali smo sa 9 igraca, young i fella nisu kalibar za United, ne zasluzuju dres Uniteda. Falcao i Di Maria na klupi. Sta reci,sve jasno. Van Gaal je krivac. Ocekujem da za sljedecu sezonu kupimo 3 pojacanja. Hummels, Depay i Gundogan

Komentiraj...
Vidi sve komentare