To je to što me zanima!

Rat na ledu: Brutalna tučnjava hokejaša Zvezde i Partizana

Na kraju druge trećine derbija srpskog hokeja između Partizana i Crvene zvezde gledatelji su mogli vidjeti brutalnu masovnu tučnjavu gotovo svih raspoloživih hokejaša
Vidi originalni članak

Efektni golovi, brzina, snaga, beskompromisni dueli... Sve to razlozi su zbog kojih navijači obožavaju hokej. Često u žaru borbe na ledu vidimo i obračune dvojice ili više njih najratobornijih, no hokejaši Partizana i Crvene zvezde ipak su pretjerali.

Igrači obje momčadi nervozno su ušli u utakmicu, a sve je kulminiralo na kraju druge trećine kod rezultata 2-0 za Zvezdu kada je nastala masovna tučnjava igrača obje momčadi u kojoj se nije znalo tko koga tuče. A sredstva se nije biralo. Hokejaši su mlatili koga su stigli, a neki od njih udarali su suparnike čak i kacigama koje su netom prije oteli protivničkom igraču.

Ubrzo je sve prestalo, a suci su bili blagi pa je utakmica u posljednjoj trećini nastavljena bez četiri igrača u svakoj momčadi. Bolje je to iskoristio Partizan koji je zabio dva gola i umalo okrenuo rezultat. No Zvezda je na kraju ipak slavila 3-2 i tako će s prvog mjesta krenuti u play-off. 

Idi na 24sata

Komentari 32

  • piramida 25.02.2016.

    Gdje je dzebo.

  • LIJEPA LI SI 25.02.2016.

    Samo naprijed srbi , do posljednje kapi krvi. . . . . . ha ha ha ha ha ha ha ha , najpostenije i je da se sami porokate pa necete moci reci "ceo svet je protiv nas"

  • Dalmacija u srcu 25.02.2016.

    Tako i triba, sve je to normalno.

Komentiraj...
Vidi sve komentare