To je to što me zanima!

'Razočaran sam, sramota je da ulazim zbog krađe vremena'

Posebno teško mi je bilo jer sam ulazio samo da bih ukrao vrijeme. Osjećao sam se kao klinac koji zbog toga mora biti sretan, rekao je Dudu u intervjuu za Večernji
Vidi originalni članak

U prvoj utakmici u Istanbulu je ušao u 90. minuti, a u uzvratu u Maksimiru dvije prije kraja. Nakon silnih golova za reprezentaciju, pogotovo u Bilićevoj eri, Eduardo da Silva je razočaran.

- Posebno teško mi je bilo jer sam ulazio samo da bih ukrao vrijeme. Osjećao sam se kao klinac koji zbog toga mora biti sretan - rekao je Dudu u intervjuu za Večernji list pa nastavio:

- Nakon svega što sam prošao, nakon svih ovih godina u reprezentaciji, nisam to zaslužio. Za mene je to sramota i podcjenjivanje. 

Kaže kako mu je palo na pamet da odbije ulazak.

- Svašta u tom trenutku prođe kroz glavu, ali nisam taj tip. No, shvatio sam da sam tu samo po potrebi, kao hitna pomoć! 

Bilić mu je najavio da će igrati u uzvratu, ali Dudu naglašava:

- Neću izbornika tražiti razgovor, nema potrebe! Tu sam da bih pomogao da se postigne što bolji rezultat!

OVDJE pročitajte izvorni članak.

Idi na 24sata

Komentari 231

  • gremljin 20.11.2011.

    EDUARDO je napadač kakvog smo imali jedino u ŠUKERU. VIDJELI SMO SVI kakav je brz, točan i opasan bio protok lopte sa ulaskom eduarda u tih par zagrebačkih minuta. Za vrijeme juoslavije smo se žalili da igraju oni koji ne zaslužuju za reprezentaciju, SADA SE OPET VRTI ISTI FILM! Moraju li zaista ovi silni nepotistički tajkuni u svim porama drustva i segmentima naših života da nam pored zdravih očiju određuju da je nešto OVAKVO, a nije ONAKVO? "DUDU" je prvi napadač i po znanju i po talentu i po sposobnosti.

  • tito 20.11.2011.

    svaka njemu cast za sve dosad napravljeno ali nije on klasa igrac kakvim ga vecina smatra da je igrao bi u brazilu ima hrvatska boljih igraca koji su CISTOKRVNI HRVATI da se mene pita ja nebih nikada pozivao strance u repku .to sto ih mamic trpa to je druga stvar ,ali zato vecina koji odu iz dinama ne razgovara sa mamicom primijer NIKO EDUARDO itd podrzavajmo mi NASE MANZU.OLICA KLASNICA PETRICA VUKUSICA COPA pa i kalinic jelavic

  • APRILIJA 20.11.2011.

    svaka cast Edvardo igracina si ali si ljenguza isto kao Krancar i nemozes trcat kao ovi a vidi se da smo ove dvije utakmice dobili brzinom i protokom lopte vas dvoica ste igracine ali za prosla vremena ili za Brazil predivan nogomet ali pusiona

Komentiraj...
Vidi sve komentare