To je to što me zanima!

Real, Bayern & Inter: Nogomet za heroje je novi europski Kup

Prihod od svih utakmica ići će zdravstvenim ustanovama. Utakmica Inter-Bayern igrala bi se u Milanu, a u Madridu Inter-Real, dok bi u Muenchenu igrali Bayern i Real
Vidi originalni članak

Europski giganti Inter, Real Madrid i minhenski Bayern zajedno će odigrati nekoliko prijateljskih utakmica s ciljem prikupljanja sredstava za zdravstvene ustanove i djelatnike koji su na prvoj liniji bojišnice protiv korona virusa.

POGLEDAJTE VIDEO: REAL MADRID

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

"Europski kup solidarnosti - nogomet za heroje" igrat će se 2021. godine, s ciljem "zajedničkog slanja poruke solidarnosti i isticanja važnosti kohezije između europskih zemalja, slanja konkretne pomoći medicinskim djelatnicima i bolnicama", objavili su na svojim stranicama Nerazzurri.

Točno održavanje ovog prijateljskog turnira bit će poznat kada budu poznati i kalendari svake momčadi i kada se navijači budu mogli vratiti na stadion i uživati u nogometu koji igraju Realov velemajstor Luka Modrić, Interov arhitekt Marcelo Brozović i Bayernov tenk Ivan Perišić.

OTKRIO AGUIRRE Real i Barca se vraćaju od 20. lipnja! Ritam srijeda-nedjelja

- Pandemija je snažno pogodila stanovništvo diljem svijeta. Velika predanost zdravstvenog osoblja bila je presudna kako bismo mogli gledati prema budućnosti - izjavio je predsjednik Intera Steven Zhang.

- Ovom inicijativom želimo im zahvaliti i proslaviti njihov rad, a istovremeno poslati poruku jedinstva i solidarnosti među narodima - rekao je Zhang.

Prihod od svih utakmica ići će zdravstvenim ustanovama. Utakmica Inter-Bayern igrala bi se u Milanu, a u Madridu Inter-Real, dok bi u Münchenu igrali Bayern i Real.

POGLEDAJTE VIDEO: #ZAJEDNO24SATA

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 3

  • 20.05.2020.

    Tenk Perišić ahaha

  • lucijan47 19.05.2020.

    De usro si ga sad sa arhitektima I tenkovima, ne kazem nista protiv igraca Al bilo je milion boljih kojima se nije tako tepalo

Komentiraj...
Vidi sve komentare