To je to što me zanima!

'Kraljevi' srušili Napoli u smiraj utakmice, Bjelici remi u debiju

Izabranici Carla Ancelottija su bez Luke Modrića osigurali prvo mjesto u skupini Lige prvaka. Iako je Napoli vodio, uspjeli su preokrenuti susret. U debiju na klupi Union Berlina je Bjelica debitirao bodom (1-1) kod Brage
Vidi originalni članak

Nogometaši Real Madrida pobijedili su Napoli kod kuće (4-2) golovima Rodryga (11'), Bellinghama (22'), Paza (84') i Joselua (90+4'), dok su za goste zabijali Simeone (9') i Anguissa (47'). Potvrdili su 'kraljevi' time vrh skupine, dok su u drugoj utakmici remizirali Union Berlin na čijoj je klupi debitirao naš Nenad Bjelica i portugalska Braga (1-1). 

Real je sigurno prvi u skupini C, a Napoli ima tri boda više od Brage, kao i što je pobijedio portugalsku momčad u 1. kolu u gostima s 2-1. Napoli je na Santiago Bernabeu poveo 1-0 golom Simeonea u devetoj minuti, ali je Real izjednačio čim je krenuo s centra. Loptu je u gostujuće rašlje zakucao Rodrygo, dok je u 22. minuti već bilo 2-1 za Real nakon pogotka Judea Bellinghama.

Odmah na startu drugog dijela Zambo-Anguissa je vratio Napoli u igru te izjednačio na 2-2, ali gosti do kraja nisu izdržali. Mladi, 19-godišnji Nicolas Paz je u 84. minuti opalio s 25 metara i uz pomoć vratara Napolija Mereta zabio za 3-2. U nadoknadi je Joselu postavio konačnih 4-2 za Madriđane. Luka Modrić, kapetan hrvatske reprezentacije, nije igrao za Real zbog lakše ozljede.

Bjelica remijem debitirao na klupi Uniona

Nenad Bjelica je preuzeo uzdrmani Union Berlin koji je imao na pladnju pobjedu kod Brage, ali na kraju je završilo 1-1. U 31. minuti, kod 0-0, domaćin je ostao s igračem manje nakon isključenja Niakate, a vrlo lijepo je potom Gosens u 42. minuti doveo goste u vodstvo.

Braga je ipak ugrabila bod golom Alvara Djala u 51. minuti te može proći u osminu finala pobjedom od dva razlike u Napulju. No, može ostati i bez Europske lige ukoliko izgubi u Napulju, a Union Berlin slavi pred svojim navijačima protiv Reala. Na gostovanju kod Brage hrvatski reprezentativac Josip Juranović odigrao je cijelu utakmicu za bundesligaša.

Idi na 24sata

Komentari 67

  • sudačka mašinerija dinama 30.11.2023.

    sjećam se sjedimo sa delegacijom dinama tada neno na klupi dinama ,zdravko pred svima kaže neno tu su kolege treba li ti što a neno razmišlja, tada svi u smijeh pa jedan od kolega kaže neno nemoj razmišljati treba li ti što,mi već znamo sve ćemo napraviti kao i uvjek za dinamo lijepa vremena

  • ČA!! 30.11.2023.

    Imao je iNapoli svojih šansi nažalost lopta neće u gol! Bila je dobra utakmica za pogledat to sigurno! -.

  • stolnalampa 30.11.2023.

    Manchester tragedija od kluba i igre

Komentiraj...
Vidi sve komentare