Obavijesti

Sport

Komentari 67

'Kraljevi' srušili Napoli u smiraj utakmice, Bjelici remi u debiju

'Kraljevi' srušili Napoli u smiraj utakmice, Bjelici remi u debiju
8

Izabranici Carla Ancelottija su bez Luke Modrića osigurali prvo mjesto u skupini Lige prvaka. Iako je Napoli vodio, uspjeli su preokrenuti susret. U debiju na klupi Union Berlina je Bjelica debitirao bodom (1-1) kod Brage

Nogometaši Real Madrida pobijedili su Napoli kod kuće (4-2) golovima Rodryga (11'), Bellinghama (22'), Paza (84') i Joselua (90+4'), dok su za goste zabijali Simeone (9') i Anguissa (47'). Potvrdili su 'kraljevi' time vrh skupine, dok su u drugoj utakmici remizirali Union Berlin na čijoj je klupi debitirao naš Nenad Bjelica i portugalska Braga (1-1). 

Champions League - Group C - Real Madrid v Napoli

Real je sigurno prvi u skupini C, a Napoli ima tri boda više od Brage, kao i što je pobijedio portugalsku momčad u 1. kolu u gostima s 2-1. Napoli je na Santiago Bernabeu poveo 1-0 golom Simeonea u devetoj minuti, ali je Real izjednačio čim je krenuo s centra. Loptu je u gostujuće rašlje zakucao Rodrygo, dok je u 22. minuti već bilo 2-1 za Real nakon pogotka Judea Bellinghama.

Champions League - Group C - Real Madrid v Napoli

Odmah na startu drugog dijela Zambo-Anguissa je vratio Napoli u igru te izjednačio na 2-2, ali gosti do kraja nisu izdržali. Mladi, 19-godišnji Nicolas Paz je u 84. minuti opalio s 25 metara i uz pomoć vratara Napolija Mereta zabio za 3-2. U nadoknadi je Joselu postavio konačnih 4-2 za Madriđane. Luka Modrić, kapetan hrvatske reprezentacije, nije igrao za Real zbog lakše ozljede.

Bjelica remijem debitirao na klupi Uniona

Nenad Bjelica je preuzeo uzdrmani Union Berlin koji je imao na pladnju pobjedu kod Brage, ali na kraju je završilo 1-1. U 31. minuti, kod 0-0, domaćin je ostao s igračem manje nakon isključenja Niakate, a vrlo lijepo je potom Gosens u 42. minuti doveo goste u vodstvo.

Champions League - Group C -  S.C. Braga v 1. FC Union Berlin

Braga je ipak ugrabila bod golom Alvara Djala u 51. minuti te može proći u osminu finala pobjedom od dva razlike u Napulju. No, može ostati i bez Europske lige ukoliko izgubi u Napulju, a Union Berlin slavi pred svojim navijačima protiv Reala. Na gostovanju kod Brage hrvatski reprezentativac Josip Juranović odigrao je cijelu utakmicu za bundesligaša.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Live
GRUPNA FAZA LIGE PRVAKA 21:00 , SANTIAGO BERNABEU, MADRID
Real Madrid
11' Rodrygo, 22' Bellingham, 84' Paz, 90'+4' Joselu
4 : 2
Napoli
9' Simeone, 47' Anguissa
Sortiranje događaja
KRAJ

Gotova je utakmica u Madridu, Real je potvrdio prvo mjesto u skupini!

90'+4' GOL REAL 4-2

Ovo je kraj na Bernabeuu! Krasno je asistirao Bellingham, a napokon je zabio Joselu i tako postavio konačan rezultat.

90' NADOKNADA

Četvrti je sudac pokazao šest minuta nadoknade.

84' GOL REAL 3-2

Ide ovo i 'na dušu' Meretu, ali velike zasluge ima i mladi Argentinac Paz (19)! Hrabro je zapucao s dvadesetak metara od gola i pogodio 'žabicu' ispred golmana Napolija koji se nije najbolje snašao, a lopta je završila u mreži!

80'

Krasno je dijagonalu udario Carvajal, ali Bellingham nije uspio zabiti! Lopta se nakon toga odbila na glavu Joselua, no nije uspio zabiti gol. 

Komentari 67