To je to što me zanima!

Real i Bayern jedini će igrati u dresovima od smeća iz oceana

ZELENA AKCIJA Adidas tvrdi kako su to prvi dresovi kompletno napravljeni od recikliranog smeća. Real i Bayern odigrat će po jednu utakmicu u tim dresovima u studenom
Vidi originalni članak

Real i Bayern odigrat će utakmicu u studenom u posebnim dresovima napravljenima od recikliranog smeća sakupljenog u obalnim područjima oko Maldiva. Dva europska velikana uključila su se u akciju podizanja svijesti o potrebi zaštite oceana.

Real će dres nositi u prvenstvenoj utakmici protiv Sportinga 26. studenog na Bernabeuu, dok će Bayern u eko-dresovima izaći već ovog vikenda s Hoffenheimom.

Adidas tvrdi kako su to prvi dresovi kompletno napravljeni od recikliranog smeća.

Alonso i Marcelo nakratko su se ostavili lopte i pristali su biti manekeni ove akcije.

- Moramo napraviti sve kako bismo zaštitili naše oceane i ponosan sam što ću nositi taj dres. To je stvarno nešto posebno - rekao je veznjak Bayerna Xabi Alonso.

Posebnu vezu s oceanom ima Realov lijevi bek.

- Odrastao sam u Rio de Janeiru i od malih nogu igrao nogomet na plaži. Ocean ima posebno mjesto u mom srcu - rekao je Marcelo.

Idi na 24sata

Komentari 18

  • 11.09.2020.

    Onda vjerojatno i United,Juventus, Arsenal i ostali koji nose Adidas.

  • PCapitalist 04.11.2016.

    Ovo nije ništa drugo nego tzv zeleni marketing.Općenito društvo bolje percipira one koji se ponašaju društveno odgovorno i imaju dobar stav prema okolišu.Ovo će samo dati podršku prodaji dresova, jer mi kao društvo uvijek prednost dajemo onome tko šalje bolji signal u javnost.U ovom slučaju i bayern i real su pokazali da brinu o okolišu i to nama usadili u podsvijest htjeli mi to ili ne.

  • strmi007 04.11.2016.

    Hala Madrid

Komentiraj...
Vidi sve komentare