To je to što me zanima!

Real krenuo sa 'šesticom', Luki 45 minuta protiv drugoligaša

Luka Modrić krenuo je u početnoj postavi i odigrao je 45 minuta jer je Ancelotti u 2. poluvremenu promijenio cijelu momčad. Real Madrid je pobijedio Bournemouth 6-0
Vidi originalni članak

Real Madrid počeo je s pripremama za novu sezonu, a već su u prvoj prijateljskoj utakmici pokazali snagu. Pobijedili su drugoligaša s Otoka, Bournemouth, s čak 6-0.

Luka Modrić krenuo je u početnoj postavi i odigrao je 45 minuta jer je Carlo Ancelotti u 2. poluvremenu promijenio cijelu momčad.

Stadion Dean Court bio je krcat, na tribinama je bilo 10.000 navijača, koliko ih stane, a na prvi gol čekalo se 22 minute, a onda je Cristiano Ronaldo majstorski pogodio iz slobodnog udarca. Do odmora su zabili opet CR i Khedira, a u nastavku Higuain možda posljednji gol u 'kraljevskom' dresu, Di MariaCasemiro prvijenac.

Trener Ancelotti može biti zadovoljan debijem na klupi Reala.

Početnih 11: Lopez, Carvajal, Coentrao, Nacho, Pepe, Khedira, Modrić, Özil, Isco, Cristiano Ronaldo, Benzema

Idi na 24sata

Komentari 98

  • User2011 22.07.2013.

    Ovaj Real sjajno funkcionira.. Ronaldo je stvarno stroj :)

  • okultis 22.07.2013.

    Luk Modrić je nogometni inteligentan igrač, koji da bi bio na najvišoj razini mora biti vođa u momčadi. Upravo takve ovlasti je imao u Tottenhamu. Dolaskom u Real,Luka se morao prilagođavati Realu i momčadi u vidu obvezne igre u oba smjera, i zbog toga je Luka igrao na bljeskove. Kada mu trener dozvoli potpunu slobodu kreacije on će biti pravi u suprotnom to neće biti Luka Modrić. On jednostavno misli kvalitetnije od ostalih.

  • Colonel is back 22.07.2013.

    Aaaaa,vidi lepog sto je potamnio,kao da je vagon ugljena istovario :D

Komentiraj...
Vidi sve komentare