To je to što me zanima!

Real Madrid poklanja Modrićev dres! Ovako se možete uključiti u besplatnu nagradnu igru

Nagradna igra traje do 21. svibnja, a dan kasnije je izvlačenje pobjednika. Real Madrid može promijeniti termin dodjele nagrade, a izvlačit će se jedan pobjednik i još 15 rezervnih
Vidi originalni članak

Real Madrid dogovorio je s Lukom Modrićem produženje ugovora do ljeta 2024., a svojim vjernim navijačima poklanja njegov potpisani dres domaće garniture. U nagradnu igru se besplatno možete uključiti i vi!

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Sve što trebate je otvoriti profil na Realovoj navijačkoj stranici realmadrid.com, pročitati i prihvatiti uvjete, te potvrditi da imate 14 ili više godine.

Nagradna igra traje do 21. svibnja, a dan kasnije je izvlačenje pobjednika. Real Madrid može promijeniti termin dodjele nagrade, a izvlačiti će se jedan pobjednik i još 15 rezervnih. 

MODRIĆ OSTAJE U MADRIDU Kako je sklopljen posao između Luke i Reala: 'Rekao je Perezu da ne želi milijune iz S. Arabije' SUDAR DIVOVA Finale prije finala LP: Evo gdje gledati okršaj Real - Man. City

Klub će informirati pobjednike putem e-maila ili telefonskog poziva na broj koji ste ostavili prilikom registracije, a pobjednik će imati 24 sata da preuzme svoju nagradu.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • Ssssssssss 09.05.2023.

    Ja bi radije Rakitićev jer mi je drazi

  • mrTrobec 09.05.2023.

    Što će mi ta krpa a i ne sićam se koji je to ružan igrać

  • Matej22☮ 09.05.2023.

    Daju članstvo za navijača reala i to je ok ali za nagradnu igru piše da je istekla ?????

Komentiraj...
Vidi sve komentare