To je to što me zanima!

Real pobijedio Granadu, Luka promašio zicer s deset metara

Luka Modrić igrao je svih 90 minuta, a Mateo Kovačić od 62. minute. Jedini gol na utakmici zabio je Benzema u 55. minuti. Luka je promašio lijepu priliku u 31. minuti
Vidi originalni članak

Real Madrid nastavio marljivo skupljati bodove u Primeri. U četvrtom kolu španjolskog prvenstva Real je pobijedio Granadu 1-0. Jedini gol zabio je Karim Benzema u 55. minuti utakmice.

Prvi je zaprijetio Ronaldo u 19. minuti. Pucao je s ruba šesnaesterca u donji desni kut, ali je golman Granade sjajno obranio. U idućem napadu gosti su zatresli mrežu, ali Youseff El Arabi bio je u zaleđu.

U 31. minuti umalo se Luka Modrić upisao u strijelce, dobio je idealnu loptu na nekih 10 metara na sredini šesnaesterca, ali je pucao jako slabo, nisko, po sredini gola.

Drugo poluvrijeme otvorio je Ronaldo solo prodorom, pokušao iznenaditi Fernandeza, no golman je bio spreman. Inače, Ronaldo je u ovoj utakmici lovio rekord Raula u poretku najboljih strijelaca u povijesti Reala.

Nakon 10 minuta igre u drugom dijelu Real ipak dolazi u vodstvo. U 55. minuti zabija Benzema i taj rezultat ostaje do kraja. 

Drugi hrvatski veznjak u Realu Mateo Kovačić u igru je ušao u 62. minuti umjesto Tonija Kroosa.

Idi na 24sata

Komentari 120

  • daljinac 20.09.2015.

    Kljukič promašio ?

  • user_440339 20.09.2015.

    HALA MADRID!

  • nogofil 19.09.2015.

    Meni je bio najljepši trenutak utakmice, dirljiv čak, dok sam vidio kako je Ronaldo čestitao Benzemi i kako se silno radovao pobjedonosnom golu za svoju momčad. Vidjelo se da je njemu klub i suigrači uvijek ispred njega samog.

Komentiraj...
Vidi sve komentare