To je to što me zanima!

Real pobijedio Spurse, Modrić igrao 60 minuta i dobio "tunel"

Luka Modrić i Gareth Bale igrali su protiv bivšeg kluba. Real je pobijedio Tottenham 2-0, Bale je zabio bivšem klubu, a mladi igrač Spursa gurnuo je kroz noge Modriću
Vidi originalni članak

Audi kup 2015. na Allianz Areni otvorili su Real Madrid i Tottenham. Luka Modrić i Gareth Bale igrali su protiv bivšeg kluba. 

- Jedva čekam, bit će to posebna utakmica protiv mojeg bivšeg kluba Tottenhama. Siguran sam da tako misli i Gareth Bale - napisao je Luka Modrić na Instagramu uz priloženu fotografiju treninga u društvu Velšanina.

Real Madrid je slavio 2-0 golovima Jamesa Rodrigueza i Garetha Balea. Modrić je na terenu bio do 60. minute utakmice kad ga je zamijenio Illarramendi. Luka je umalo zabio bivšem klubu u 34. minuti. Pucao je sa 18 metara, lopta se od nekog odbila, a golman Vorm jedva ju je obranio.

Prije toga naš veznjak je dobio kroz noge. Bio je to majstorski potez mladog Dele Alija. Modrić se malo zaletio na njega, a 19-godišnji Tottenhamov veznjak hladno mu je progurao loptu kroz noge.

Kad već nije Modrić, Bale je zabio bivšem klubu u 79. minuti utakmice za 2-0.

Idi na 24sata

Komentari 43

  • emko 05.08.2015.

    Brate dosta mi je vise natpisa luka kicma reala.....ispuho je on svoje i to se vidi, neznam da je jedva dva puta sutnuo loptu na tekmi.....jos nema ronalda i on umjesto da iskoristi da se nametne, ljudi ga izigravaju!!!Ni kros nije nista bolji......djaba izdvojili onolike novce

  • misterRF 04.08.2015.

    opa, gdje je kecelja lukice???

  • strmi007 04.08.2015.

    Hala Madrid

Komentiraj...
Vidi sve komentare