To je to što me zanima!

Real se izvukao?! Disciplinac nije poslao obavijest Čeriševu

Možemo potvrditi da Španjolski nogometni savez nije osobno obavijestio Čeriševa o njegovoj suspenziji, što je jedini način kako bi ona mogla vrijediti, priopćio je Real
Vidi originalni članak

Španjolski nogometni savez danas je objavio informaciju da je Real Madrid izbačen iz Kupa kralja jer je u utakmici protiv Cádiza zaigrao Denis Čerišev, igrač koji nije odradio suspenziju nakon tri žuta kartona za vrijeme posudbe u Villarrealu.

No "kraljevi" imaju pravo žalbe, a sudeći prema posljednjim informacijama - mogli bi se i izvući od teške kazne. "Kraljevski klub", naime, objavio je priopćenje u kojem tvrdi kako je disciplinski sudac priznao da nije osobno obavijestio Čeriševa o suspenziji koju treba odraditi, bez čega Španjolski nogometni savez ne smije sankcionirati klub.

Priopćenje prenosimo u cijelosti:

Disciplinski sudac priznao je da nije osobno obavijestio Čeriševa o njegovoj kazni.

Real Madrid dobio je odluku disciplinskog suca u 18:17 i, nakon analize, može potvrditi da Španjolski nogometni savez nije osobno obavijestio Čeriševa o njegovoj suspenziji, što je jedini način kako bi ona mogla stupiti na snagu, kako jasno stoji u članku 41. stavku 2. disciplinskog pravilnika.

Mi u Real Madridu stojimo uz argument i poduzet ćemo odgovarajuće mjere kako bismo osigurali da konačan ishod bude povoljan za klub.

Idi na 24sata

Komentari 108

  • strmi007 05.12.2015.

    Hala Madrid

  • 05.12.2015.

    doživio sam to u svojem klubu, igrač iz prošle sezone donio 3 žuta, disciplinski nije objavio u glasilu prije 1. kola i popušili 3:0 i minus bod (navodno to vodstvu lige prijavio bivši tajnik kluba, da, ima i takvih ljudi), kud ćeš se žalit kad si zaj**o

  • BlackRonsky 05.12.2015.

    a i ti glupavi nogometaši isto..nekad davno kada sam ja igrao nogomet točno sam znao kada sam dobio treći žuti karton i kada moram propustiti utakmicu, klub je zna isto..a tu govorimo o najamatarskijem nogometu..ovo je isto kao i kad šimunić nije izašao iz igre nakon drugog žutog kartona..

Komentiraj...
Vidi sve komentare